One down, one to go

Sådärja! En av kursböckerna utläst! Det känns rätt bra måste jag säga. Men jag har ju en kvar, på engelska och som om inte det var nog i PDF-format. Och det är inte jättekul att läsa på skärmen =( Men jag ska nog få det att funka, I always do!

Ikväll kommer Sumana och vi ska fortsätta vårat "lilla" Heroes maraton som vi hade för ett tag sen. Fast den här gången blir det nog inte 7 timmar non-stop som sist =p Har bara 4 nya avsnitt tror jag. Men det kanske blir nån film oxå, vad vet jag.

Jag ska inte träffa henne förrän 17 så jag skulle kunna börja med engelska litteraturen, men... jag måste ju rädda världen från Ahriman också...

Livets svåra val...

VaNiLLa

Keeps getting better



VaNiLLa

Got milk?

Oh my! Gårdagens asså. Jag trodde jag aldrig skulle få mat. Låt mig få berätta.

Hela grejen började egentligen i förrgår. Jag blev sugen på paj av någon anledning och bestämde mig för att göra just paj nästkommade dag (alltså igår). Men när jag var och handlade på Hemköp så upptäckte jag att de inte hade burkskinka där, och det måste man ju ha i en paj! Men jag tänkte att det kan jag ju köpa imorgon efter skolan.

Senare samma kväll (onsdag) insåg jag när jag satt och bläddrade i min kalender att jag hade ett ambassadörsmöte på torsdagen också mellan 17 och 19.30. Men jag tänkte att jag hinner åka upp till Netto mellan föreläsningen och mötet. Det är ju ändå två timmar.

Torsdagen började med grupparbete från klockan 10 för att sedan leda vidare till föreläsningen klockan 13. Så när föreläsningen äntligen var slut vänder jag mig om och ser Ebba Sundin (en av våra lärare) och minns plötsligt ett mail vi fick i veckan. Vi ska stanna kvar efter föreläsningen och göra en utvärdering av A-kursen. Hur kunde jag ha glömt!? Men, men tänkte jag, det tar väl inte så lång tid...

20 minuter senare stod Sumana och jag redo att cykla iväg till Netto. Väl där köpte jag burkskinka, ägg och ost. Jag kom hem och lade in allt i kylskåpet och kollade på klockan. Panik! På något konstigt sätt hade klockan blivit 16.30 och jag hann inte äta något förutom en macka utan pålägg.

Iväg till skolan i all hast och till mötet. Det var en väldigt intressant föreläsning men jag satt längst fram med en kurrande mage. Det var inget bra =/

Självklart drog det ut på tiden så jag kom inte därifrån förrän 19.40. Vid den här tidpunkten var jag väldigt hungrig och tanken på att gör aen paj och vänta på att den skulle bli klar var inte jättekul, men jag hade inget annat hemma så det var bara att cykla hem och börja.

Till en början gick allt bra. Degen blev jättefin och precis lagom mycket. Medan jag väntade på att ugnen skulle bli varm tänkte jag göra äggstanningen. Jag slog upp receptet i kokboken och tog fram ägg och mjöl. Men vänta lite! Saknas inte nåt? Jo, mjölk! Hur kunde jag vara så glömsk!!! Och ingen av mina roomies hade heller mjölk!

Jag var nära att ge upp där och då. Men så slängde jag på mig jackan och mössan och cyklade ner till Statoil och köpte den där jävla mjölken! Jag cyklade uppför hela backen och dog nästan på kuppen men jag var förbannad och hungrig. Efter att alla ingridienser blandats ihop och skinkan och broccolin lagts ut över pajen, hällde jag över äggstanningen och stoppade in hela härligheten i ungen. Den skulle stå i 30 minuter! Snacka om att jag var hungrig.

Eftersom jag var på lite dåligt humör tänkte jag att det säkert skulle gå åt helvete med pajen och att det skulle brännas fast eller att den aldrig skulle stanna. Men efter ungefär 30 minuter tog jag ut den och den var helt perfekt. Den hade helt stannat, var inte bränd och fastnade inte i formen. Och den var god också!

Så jag satt i köket och åt min paj klockan 21.30. Den som väntar på nåt gott, ni vet =)

VaNiLLa

OMG! I'm in love!



VaNiLLa

Inget skämt!

Den första april flyttar jag!! Och det är inget tidigt aprilskämt! Me so happy!!!!

VaNiLLa

I want it!

OMG!!!!!!

Jag vill ha lägenheten!! NU!!! Jag blev helt kär i den. Jag kommer seriöst dö om jag inte får den. Egentligen är det två lägenheter som erbjuds och vi är tre som sökte. Ni som är lite bra på matte räknar snart ut att en kommer bli utan. Jag vill inte vara den som blir utan!!!

Och som om inte det var nog fick vi besökslistan för studentambassadörsjobben idag. Jag ska åka till Norrtälje, HELT SJÄLV! Om någon vill hänga med så är det den 25 mars.

Nu måste jag lugna ner mig lite, alla system går på högvarv.

Håll tummarna för mig!

VaNiLLa

Snart så

Sitter och väntar. Ska snart gå till bussen. Eller, snart, om typ 40 minuter... Jag ska på lägenhetsvisning! Jag vet inte varför, men jag är lite nervös! Jag är ju lite konstig...

Det är så så jobbigt, för tänk om jag gillar lägenheten jättemycket och sen får jag den inte. Det är ju inte "the end of the world", men jag kommer ändå bli så grymt besviken. Men nu ska vi inte tänka så!! Den kanske inte ens är nåt att ha, så jag kanske inte behöver oroa mig.

Men jag var och kollade igår var det låg, så jag inte skulle vara helt lost idag och komma försent. Det såg väldigt fint ut på utsidan, nästan lite nybyggt.

Aja, om jag gillar det får vi hålla tummarna. Uppdaterar senare med mina tankar om lägenheten.

Later!

VaNiLLa

Fuck the silver, let's go straight for the gold

Gårdagens spelkväll blev riktigt lyckad, trots ett litet missöde =/

Hur som helst bestämde vi oss iaf för att göra pizza så jag, Sumana och Tove begav oss till Netto och handlade all ingridienser och det blev även lite chips och efterrätt i form av marängswiss. Yummy! På väg tillbaka hem till mig kom vi lagom till busshållplatsen när Izabelle kom (även om hon gick av lite för tidigt, hihi).

Sedan ockuperade vi köket ett bra tag. Vi gjorde pizza, spelade frågespel och diskade. Jag var typ sämst och Tove briljerade med sina kunskaper. Men jag tänkte att jag skulle kicka deras asses i Guitar Hero.

Men det skulle snart visa sig att tekniken motarbetade mig. När jag skule slå på TV:n funkade inte fjärrkontrollen. Jag tänkte att batterierna antagligen var döda och sprang ner och lånade nya av Åsa. Efter att ha bytt de lila batterierna mot de guld-bruna återstod tyvärr problemet. Och min TV är inte så smart att man kan gå till AV-läge utan fjärrkontroll. Vilket i sin tur innebar att  vi inte kunde spela Xbox360 eller PS3. Trots att jag innerst inne visste att det var kört försökte jag ändå lösa problemet, leta efter dolda knappar och googlade svar, men förgäves.

Efter att ha surat ett tag bestämde jag mig för att det inte var hela världen. Det kommer ju fler tillfällen. Så vi drog fram en kortlek och spelade "Tecknet", den riktiga versionen den här gången =) Jag och Sumana vann!! Woot for us!

Sen spelade vi det där frågespelet igen och jag vann inte då heller =/ Men jag är inte en dålig förlorare (ehhhhhh...). Innan jag visste ordet av det var klockan 1.30 och Izabelle och Tove skulle till bussen och Sumana hem till sig. Nere i köket hade Åsa skrivit en lapp att vi skulle vara lite tysta eftersom hon skulle upp tidigt och jobba, vilket vi respekterade. Ungefär 3 sekunder efter att vi läst lappen gick Izabelle rätt in i Toves IKEA-påse och en tyst skrattattack utbröt mellan oss.

När de gått och jag kommit upp till mitt rum igen upptäckte jag att det var massa chips och godis kvar. Jag som tyckte vi ätit så mycket! Men, men, helgen är ju lång =)

VaNiLLa

Black & Blue

Visst är det konstigt! Att man alltid hittar blåmärken överallt när man varit ute på kåren. Kom nyss ut ur duschen och hittade inte mindre än fem nya blåmärken som jag måste dragit på min i onsdags. Hur kommer det sig att man aldrig känner det när man får det? Undrar om det är alkohol som bedöver smärtan tills man nyktrar till... Just wondering...

VaNiLLa

"Får jag lukta på ditt hår?"

Damn, I'm tired! Sovit tre timmar i natt men det var det värt.

Kvällen började med förfest hos Izabelle, nere i stan. Till en början var det bara jag, Izabelle, Sumana och Tove. Vi hade rätt kul för oss själva. Vi spela "Kotten" som var typ en annorlunda variant av "Tecknet". Efter att tag började det komma lite internationella studenter. En rolig sak var att en kille, Mike, var med när vi spelade "Hej Knekt". Efter ett tag frågade han efter Hanna. Vi bara "Ehh... Hanna?". Tydligen var Hanna hans kontaktperson och han hade tydligen trott att vi kände henne. Så han var alltså på fel förfest! Stackarn!

När alla kommit var vi femton stycken (!) i en en-rummare (!!). Det var rätt trångt men vi fick plats allihop (även om en del satt på golvet). Det var folk från olika delar av världen bl.a. Sydkorea, Italien, Japan, Kina och Slovenien (tror jag).

Runt 21.30 var det dags att ge sig av till kåren. Vår förhoppning var att komma dit innan 22 eftersom det är gratis då. Men så tänkte typ alla studenter i Jönköping och självklart var det kö. Fast det kostade bara 40 spänn så det sved inte så mycket.

Inne på kåren var det fullt ös. Tydligen var det sista insparksdagen för Hälso så det var packat med folk. Överlag var det ganska dålig musik. Eller inte dålig men svårdansad. Eller jo, en del var dålig.

En paus i dansadet och vi hamnade i baren. Det blev tequila-shot. Kan inte säga att det smaka mycket men det är väl mer hela grejen som är det roliga typ. Lite senare blev det en Baylies-shot för att få en god smak i munnen, haha.

Tillbaka på dansgolvet inträffade en ganska rolig sak. Jag, Sumana och Tove dansade när två killar kommer emot oss och försöker dansa med oss. Sedan börjar de känna på Toves hår och ger henne massa komplimanger som typ "Asså, seriöst, du har så himla fint hår". Vad säger man till det liksom? Tack? Men den blev det ännu mer bisarrt när han frågade om han fick lukta på det (!!!!!!). Och han gjorde det också! Verkligen drog in doften liksom! Som tur var nöjde de sig med det och gick sedan. Sjukt asså...

Lite senare gick Tove och Sumana och jag stannade kvar. Vi dansa lite, prata med några i klassen (de få vi kunde hitta) och innan vi visste ordet av var klockan närmre 2 och stängningsdags.

2.30 var jag hemma. Efter att ha sminkat av mig gjorde jag en macka som jag åt på vägen upp till vinden. Sen slängde jag mig i säng men somande inte direkt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

7.00 ringde klockan i morse och jag funderade då starkt på att stänga av klockan och bara somna om. Men jag hittade en uns självdisciplin och drog mig ur sängen ungefär en kvart senare. Lite fil var allt jag åt och sen direkt till skolan.

Vi blev indelade i grupper idag, som vi ska göra projketet i. Varje grupp hade en "photoshop"-expert och denna någon var jag =) Alla grupper hade också en internationell student, vi fick en som hette Elena från Tjeckien. Till vår lättnad pratade hon bra engelska. Blir lite lättare så.

Efter skolan gick jag, Sumana, Tove och Izabelle till Kaffé Paus och åt lunch. Det blev taco-tallrik. Den satt riktigt fint kan jag säga =) Vi planerade också in en spel/myskväll imorron hos mig. Det blir Lips, Guitar Hero och Scene it. Och så massa onyttigheter förstås =p

Nu ska jag se Hjärnstorm. Jag är ju trots all media-tjej, haha.

VaNiLLa

OMG! Projekt, enskilt arbete, analyser! Men även party!

Idag började nya kursen, visuell kommunikation. Från förra kursen var man ju van att går upp sent eftersom nästan varje föreläsning började 13. Men inte nu längre! Nu är det 9 varje morgon som gäller, plus att varje pass är på tre timmar!! men som tur är har vi måndagar och fredagar lediga (det blir långhelg varje helg). Men det är väldigt mycket som ska göras i den här kursen så man får nog arbeta på helgerna också.

En del av kursen är ett projektarbete där vi ska göra en utställning (har inte riktigt grepp om vad, men det kommer vi nog prata mer om när det börjar närma sig). Eftersom kursen även ges på engelska så ska varje projektgrupp ha minst en internationell student i sin grupp, vilket i sin tur innebär att alla workshops, uppgifter och även projektet måste vara på engelska. Det är såklart lite klurigare men jag tror inte det kommer bli några större problem. Vi får bara hoppas att de internationella studenterna fattar vad vi säger, haha.

Ah, just det. Vi får inte välja grupper själv heller. Hoppas man hamnar med några bra...

Imorron är det utgång! Äntligen. Har ju försökt några gånger nu men det har alltid kommit nåt i vägen. Men imorron ska jag ut om jag så är dygnförkyld, haltar eller ligger inför döden (näe, jag överdriver inte alls...). Först blir det förfest hos Izabelle med internationella studenter (får man slipa lite på engelskan) och sen vidare till kåren. Jag är verkligen sugen på att gå ut. Sist var liksom INFO-middagen! När jag var på kåren sist kommer jag inte ens ihåg =/

Over n' out

VaNiLLa

Home again!

Ja, nu är jag hemma igen efter att ha spenderat helgen i mitt kära Norrköping. Helgen bjöd på utflykt (kallt), besök på IKEA (visserligen i Linköping) och skräckfilm (som inte var ett dugg läskig).

Som grädde på moset hade jag fått ett erbjudande om en lägenhet när jag kollade mejlen! Så i veckan blir det visning och så får jag hålla tummarna för att jag gillar den och att ingen annan snor den!

Nu ska jag bara njuta av min sista dag i frihet (eftersom nya kursen börjar imorron).

See ya!

VaNiLLA

Duggan med stort D

Klockan 09.00 delades duggan ut bland studenterna. Som vanligt skulle information om klass och namn fyllas i på framsidan. En av studenterna, VaNiLLa, fyllde med van hand i informationen och vände på försättsbladet. Vad hon såg var inte riktigt vad hon väntat sig. Ryktet bland studenterna hade varit en dugga med tio begrepp att förklara. Ryktet hade visat sig vara ren och skär lögn. Duggan bestod nämlingen av inte mindre än 26 begrepp att reda ut. Efter att snabbt ögnat igenom begreppen fann VaNiLLa att även då hon kunde ett flertal var det många som var för henne främmande. Med ett stadigt tag om pennan satte hon igång...

Men redan på sjätte begreppet tog det tvärstopp. Istället för att slösa tid på att leta fram svaret fortsatte hon envist vidare med resten av begreppen.

Ungefär halvvägs genom uppgifterna drabbades hon plötsligt av skrivkramp. Men hon blev inte rädd. Hon hade för vana att skriva i rasande fart och var vid det här laget van vid åkomman. Hon släppte pennan och öppnade respektive stängde händerna för att få blod till fingrarna. Efter några minuter började krampen släppa och hon kunde fortsätta med duggan.

När hon var på 24 frågan började tröttheten komma smygande och synen försämrades lätt när de tårades. En gäsp och en titt på klockan, 10.22. Festisen som stod på bordet var fortfarande orörd. Målmedvetet fortsatte hon med de sista begreppen.

Men när sista begreppet var löst fanns det ju fortfarande de begrepp hon hoppat över. Allt som allt var de åtta stycken. På sex av dem chansade hon djärvt men två av dem var så obegripliga att hon inte ens vågade sig på en gissning.

10.45, drog VaNiLLa ut stolen och lämnade in duggan till tentavakterna längst fram i salen. Avundssjuka blickar från andra studenter följde henne hela vägen. De ville inget hellre än att lämna in sin dugga och gå de också, men de var ännu inte klara. VaNiLLa hade själv sett andra studenter lämna salen och haft samma känsla.

Utanför dörren drog VaNiLLa en lättnadens suck. Hon var inte säker på om det skulle räcka till ett godkänt men det låg inte längre i hennes händer. Hon var, för tillfället, fri.

VaNiLLa

Move your body

Jaha, idag var det då äntligen dags för studentambassadörsutbildningen. Det började me lite allmänt om alla program (lärarutbildningen, MKV och IA) och typ vilka frågor som kunde komma upp och hur man skulle svara på dem.

Sen skulle vi tydligen ha en drama-lektion =O Till att börja med skulle vi bara gå runt i salen. Armarna hängades vid sidan och bara gå. Sen skulle vi gå med huvudet nerböjt och kolla i marken. Efter det skulle vi såklart göra tvärtom och gå med huvudet högt. Efter det skulle man alternera mellan att söka ögonkontakt med andra och att undvika det.

Emellanåt så stoppades också musiken och man skulle visa den känsla som läraren ropade ut. Det var typ tuff, blyg och sånt. Tur att Roobs och jag har "lekt" den leken med kameran =p

Efter denna... ja, övning fick vi sätta oss ner och fick reda på varför vi gjort det vi just gjorde. Det handlade såklart om kroppsspråk. Det är ju viktigt med kroppsspråk när man talar inför publik. Vi fick en del tips men helt ärligt så kunde man ju redan allt det där, men det är väl bra med en liten reminder antar jag.

Sen skulle vi bara prova ut de tröjor vi ska ha under våra uppdrag. Efter utbildningen traskade jag iväg till Hemköp med Izabelle som sällskap en bit på vägen. Bussen var seg och jag orkade inte vänta så jag gick hem i kylan =(

Nu sitter jag och försöker klämma in lite mer kunskap i min redan proppfulla hjärna. Jag vet inte om det funkar något vidare. Det återstår att se. Men jag är iaf glad, för jag fick VG på comtech-kursen =)

VaNiLLa

YES!

Dessa tre bokstäver var de jag skrev i mitt block när Sumana skrivit "Ska vi gå när det är rast?". Varför lämnade vi då dagens föreläsning kanske ni undrar. Det var nämligen så fruktansvärt tråkigt. Jag brukar inte vara den som dömer snabbt men redan när han började prata kände jag att det skulle bli långttråkigt. Men vi är ju där frivilligt så jag kände mig inte så skyldig när jag gick därifrån (det var ju inte som när man smet från franskan precis, hehe).

Imorron är det ingen föreläsning men jag ska ändå till skolan. Mellan 16.30 och 19.00 är det utbildningstillfälle för oss studentambassadörer-to-be. Hoppas att de schemaläggar mer tid än vad det verkligen tar, jag kommer hungra ihjäl annars. Men innan dess har jag tvättid, yey! Inte jättekul men det behövs ju, hehe.

Och sen på fredag är det dags för begreppsduggan. Jag vet inte hur jag känner inför det. Det känns inte som att jag har koll på allt men å andra sidan känns det inte som jag är helt lost heller. Förhoppningsvis räcker det till G, annars får jag väl göra omprov, det är ju inte hela världen.

Efter tentan, kl. 14.30, I'm going home, baby!

VaNiLLa

I makin' money doin' nuthin'

Yepp! Har precis sålt ett spel via blocket. Jag menar, varför ska jag sitta med massa spel som jag ändå aldrig spelar när man kan få pengar för dem? Jag är ju trots allt en fattig student...

Kolla in min annons om ni är sugna på ett (för er) nytt spel:

http://www.blocket.se/vi/19792187.htm?ca=17_s


Hot Brain är dock redan sålt, så det är en no go.

VaNiLLa

Bye bye

Idag efter skolan gick vi (jag, Sumana, Tove, Hanna, Maria, Izabelle och Veronica) och fikade efter skolan. Det var jättemysigt och vi hade jättetrevligt. Tyvärr var orsaken till vår sammankomst inte lika rolig. Det är nämligen så att Maria bestämt sig för att hoppa av utbildningen =( Men jag önskar henne självklart lycka till och hoppas vi ses lite då och då ;)

På onsdag blir det (förhoppningsvis) utgång! Jag trodde ingen ville eftersom alla pluggar inför tentan, men det är inte helt omöjligt att det blir nåt. Jag kan ju inte va med på tentafesten på fredag eftersom jag åker hem halv tre =/ Men jag hoppas på onsdag *crossing finger*

VaNiLLa


It's a long way to the top

Ahh, idag fick jag en lat söndag, som jag jämt tjatar om att jag inte får. Jag har inte gjort ett enda dugg egentligen. Var bara en sväng på Netto och köpte schampoo och balsam för det glömde jag igår. Det var grymt kallt, fast att det var plusgrader. Det är vindens fel =/

Till min lycka visades School of Rock på 4:an idag. En av mina favoritfilmer, Jack Black är kung! Älskar scenen när han träffar klassen för första gången =) Och när han sjunger med i Led Zeppelin låten i bilen och ser helt galen ut. Hur cool han än är, skulle jag fly för livet om jag satt i bilen och såg honom se ut så, haha.

Den slår dock inte The Pick of Destiny. Best movie ever!



VaNiLLa


Rising star

Wii!! Jag är duktig. Varför? För jag är klar med hemtentan! Jag fick värsta rycket och bara skrev och skrev och skrev... Och sen hade jag mina två A4 och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med den också =)

För att fira detta tänkte jag testa Lips som jag fick i julklapp. För er som inte vet är det ett karaoke-spel till Xbox360. Men redan innan jag börja fick jag problem. Spelet var ju inpackat, såklart. men det gick inte att öppna förpackningen. Jag klippte, slet, rev, bet men den ville inte öppna sig. Jag blev galen och skar mig på saxen men fick iaf upp det till slut. Jag skämtar inte, det tog en kvart att få ut allting... suck

Sen kom nästa problem, att ansluta micken till Xboxet. Jag följde instruktionerna till punkt och pricka men självklart funka det inte. Så jag försökte igen och igen och igen och igen... Men nej, det ville sig inte. Jag blev galen, igen. Jag gav upp och stängde av skiten. Men efter ungefär två sekunder blev jag sur att jag lät en sån sak stoppa mig och försökte igen, och guess what? Det funka! Jag har ingen aning om hur jag gjorde så fråga mig inte om hjälp =/

Så ungefär en halvtimme efter jag bestämt mig för att spela var det dags att äntligen göra det också. Första låten jag valde var Mercy med Duffy. Förutom att sjunga ska man också göra olika rörelser för att få stjärnkraft vilket ger mer poäng (typ som i Guitar Hero). Det svåra var att göra det samtidigt som man sjöng. Det blev liksom multitasking på hög nivå. Men å andra sidan fick jag högsta ranken på en gång så jag måste gjort nånting bra =)

Sedan kunde man lägga in egna låtar också. Så när jag tröttnat på standardlåtarna sjöng jag med Pete Loeffler i Chevelle, med Brent Smith i Shinedown och med Josey Scott i Saliva.

Kort sagt: Jag gillar Lips!

VaNiLLa

Snöstorm!

Okej, alla som känner mig vet att jag ofta överdriver väldigt mycket... Hur som helst så skämtar jag inte nu, det är fan snöstorm ute!!

Vaknade till nån gång tidigt i morse och hörde hur det blåste som fan men vände mig och somnade om. När jag vaknade lite senare, runt 9, så blåste det om möjligt ännu mer. Jag var tvungen att dra upp persiennerna och se vad som stod på. Var det apokalypsen som stod för dörren eller vad liksom? Men vad jag fick se vad värre än apokalypsen.

Det var snö!

Och inte lite snö heller. Stora flingor som blåste än hit, än dit. På vissa ställen bildades små tornados av snö som svepte med sig allt i sin väg (okej, lite överdrivet).

Det som är det värsta med allt det här är att jag måste ge mig ut i ovädret. =/

VaNiLLa

Headstrong

Aahhh...

Har börjat på hemtentan. Det är jättesvårt att veta hur man ska lägga upp det. Jag fattar ju liksom uppgiften och allt men alla källor har ju samma information och det går liksom inte att skriva 2 A4 om mobil-teknologi...

Varför kan det inte räcka med den vanliga tentan..?

VaNiLLa

Skycab gruppen ftw!

Yey! Kollade nyss på Ping Pong och vi hade fått VG på vårt Interaction Design Project! Fan vad vi är bra!

Annars har dagen spenderats på stan med Sumana och Emilia. Vi chilla runt och bara snacka om allt och inget. Det var helmysigt =) Träffade Emma också! Bestämde att vi var tvungna att träffas, det är ju så grymt länge sen ju.

Och imorron bär det av hem igen. Good ol' Jönköping. Då blir det Prince of Persia för hela slanten! Woot for me!

VaNiLLa

Eyes wide shut

Åh, jag orkar verkligen inte läsa mer! Ögonen vägrar hålla sig öppna och hjärnan strejkar...

Bara ett kapitel kvar, bara ett kapitel kvar...

VaNiLLa

RSS 2.0