Last night!!

Inatt spenderar jag min sista natt här på vinden! Imorron klockan 13 får jag nyckeln till min nya lägenhet! Me so happy!

Hinner inte skriva nåt långt, måste packa.

VaNiLLa

Update från Norrköping =)

Har inte uppdaterat på ett tag men det har varit mycket den här veckan; tenta, utgång, seminarie, födelsedagsfirande, kursintroduktion och bussresa hem till Norrköping.

Rent generellt sätt kan jag ju säga att jag bävar inför kommande kurs, kommunikationsvetenskapliga metoder. Bara namnet liksom! Om jag klarar mig igenom den levande ska jag fira med champagne eller nåt. Sjukt mycket blir det att göra, så det är bara att säga hej då till den fritid man har. All work, no play =(

Men jag har bestämt mig att mentalt blockera alla tankar som har med nya kursen att göra under helgen. Jag tänker bara chilla och inte bry mig om nånting alls.

Btw, what's up with the snow?!

VaNiLLa

MEDIC!

Den här tillägnar jag Roobi =)



VaNiLLa

LÄTTNAD!

OMG! Jag har verkligen varit helt panikslagen i onödan. Tentan var inte alls så svår som jag föreställt mig. Man ska inte lyssna på rykten asså...

Eller, jag vet ju inte om det gick bra, men det känns som att jag iaf kommer klara godkändgränsen. Jag älskar den här känslan!

Och det bästa av allt, jag kom hem och behövde inte plugga!!! Nu jävlar blir det Silent Hill =D

VaNiLLa

Wish me luck!

Om en timme sitter jag i tentasalen... bara så ni vet...

VaNiLLa

Sorry

Blir inget seriöst inlägg idag, tentaplugg, ni vet. I'll tell you all about it tomorrow.

Over n' out

VaNiLLa

Please!

KILL ME NOW!

VaNiLLa

WOOOO!!

Nu ger jag mig för idag. Har ändå hållt på sen 9 så jag förtjänar lite ledighet, det är ju lördag liksom.

Nu blir det chill!!

VaNiLLa

BAD idea

Jag har funderat på mitt problem att ta mig ur sängen på morgonen och tänkte att jag hade listat ut den absolut bästa idén.

Det allra vanligaste problemet är att mina väckarklockor helt enkelt bestämmer sig för att inte ringa (tro mig, det har hänt tre gånger). Så numera ställer jag alarmet på mobilen istället.

Mobilen har inte svikit mig än så länge, men problemet är att jag inte alltid hör den förrän det är för sent så att säga. Så jag testade att ställa alarmet på flera olika tider vilket förbättrar mina odds att höra den. Men det verkar inte som att det hjälpte nämnvärt.

Så då satt jag igår och funderade på hur jag skulle göra för att inte sova bort hela lördagen eftersom jag behöver den till att plugga. Jag kom på den briljanta (men inte revolutionerande) idén att helt enkelt byta alarmsignal till något som lät mer. Jag tänkte att det måste vara något som verkligen inte går att sova igenom.

På min dator gick jag igenom massa ljudfiler och hittade den perfekta alarmsignalen, sirenen från Silent Hill. Den är högljudd, creepy as hell och ger genast en massa hemska associationer som man inte kan sova bort. Sagt och gjort ställde jag mobilen med den nya signalen inställd.

I morse vaknade jag så till den hemska sirenen. Så här i efterhand vet jag inte om det var den allra bästa idén. Visst, jag vaknade ju men jag hade känslan av appending doom hela morgonen i stort sett. Jag får hitta en annan signal tror jag...

VaNiLLa

Party like a rockstar

Pluggdag!!! Ja, så var det sagt iaf. Hur mycket vi faktiskt pluggade sen går ju att diskutera =p Vi (jag, Sumana, Tove och Hanna) satt iaf ett par timmar och gick igenom gamla tentor och begrepp. Vet inte om vi blev mycket klokare men kul hade vi iaf =)

Sen mötte vi upp Izabelle och begav oss till Kafé Paus. Där var det jättevarmt och jag blev sömnig och ville inte gå men det gjorde vi efter nån timme eller så. Vidare till ICA där Sumana skulle hämta sitt paket innehållande Guitar Hero, Buzz och Singstar.

Kön var skitlång och han som stod framför skulle hämta ut ett paket utan avi och han prata inte svenska och de i kassan sög hårt på engelska. Han fatta inte att man inte kunde hämta ut paket utan avi och de var kassa på att förklara. När det sen blev våran tur upptäckte vi (fast vi visste ju iofs) att paketet var väldigt stort. Jag, som var starkast =p, fick bära det bort till hållplatsen. 7,9 kg låg det på!

Sen när bussen kom skulle självklart alla gå på och jag fick kånka på det stora, och väldigt otympliga, paketet in i bussen. Lyckligtvis fanns ett säte ledigt så där satte jag ner paketet. Att få ut det gick lite smidigare. Men det blev tungt ganska snabbt och det var svårt att hitta nåt bra grepp. Att tejpen började svikta gjorde ju inte saken bättre. Men jag lyckades få upp det för alla trappor utan att tappa det =)

Sen kopplade vi in det och lirade Guitar Hero först. Gitarrerna är så grymt små jämfört med mina! Tog en låt ungefär innan jag vande mig vid det. Men efter det rockade vi loss!!

Vi testade Buzz också. Det var helt okej, men "programledaren" och "assistenten" var så irriterande. Man ville gärna trycka på mute.

Sen skulle vi testa Singstar Rocks (yey, rock!) men det krånglade (varför skulle någonting gå bra liksom?). Låtarna frös eller så hakade de upp sig =( Vi kollade upp på Internet om det var ett vanligt fenomen. Det visade sig att visa kopior av spelet tydligen gör så och att man inte kan göra nåt åt det. Dåligt, tycker jag.

Sen kollade jag på klockan och upptäckte att hon var 19! Vilket jag utropade typ "Herregud är klockan sju, jag måste hem" fast jag stannade en halvtimme till =p

Så det blev en sen middag för mig idag, 20.30 typ. Men det är ju bra, då blir jag ju inte hungrig sen.

I helgen är det plugg som gäller, officiellt. Vad jag sen faktiskt gör vet man ju aldrig =p

Dagens kommentar:
"Jag håller på och bli kär i Johans" (ett fik)
"VA?! VEM DÅ?!"

VaNiLLa

Voices in my head

Jag kom att tänka på en sak nu när jag var inne på facebook. Jag upptäckte att när jag läste kommentarer som andra skrivit så läste jag upp den med deras röst i huvudet. Är det bara jag som gör så eller finns det nån annan där ute med röster i huvudet?

VaNiLLa

SEE YOU IN HELL

JAAAAAA!!!!!!!!

Äntligen klar med Planerad Kommunikation!!! Jag vill aldrig mer se åt boken! Får jag omtenta kommer jag seriöst lägga mig ner och bara dö.

Nu kan jag göra massa roliga saker istället. Har nästan glömt hur det känns att ha roligt. Jag har neglectat mina spel alldeles för mycket senaste veckorna. Hold on, babies, I'm coming =p

VaNiLLa

WAR!

Vi var på SAAB Training Systems idag. Anledningen var att vi skulle göra en fältstudie om deras kommunikation- och informationsarbete. Jag hade ingen aning om vad de sysslade med där. Jag gjorde kopplingen SAAB - bilar. Det visade sig att det inte alls stämde. För att citera kommunikationschefen så sysslar de med "laserdoom, fast på riktigt". Det säger ju kanske inte er så mycket men vad de gör är att utveckla träningsgrejer som kan användas för att träna soldater.

Först kom vi en i en slags utställningshall där han visade upp alla prototyper på vapen som de använder. Allting fungerar med laser och radiovågor typ. Allt jag kunde tänka på var typ Crackdown, hehe. Sen gick vi ut på en balkong (typ) som vette ut mot ett stort fält med ett par bondgårdar längre bort. Det var tydligen "slagfältet". Haha, kan bara tänka mig vad skumt det måste kännas om en bonde typ är ute och åker med en traktor och så kommer massa soldater springande. Men jag antar att de är förvarnade och har gett tillstånd. Taskigt annars =p

Sen fick vi gå ner till fikarummet där vi ställde massa frågor. Det hela tog ungefär en timme och vi fick massa material till seminariet och rapporten så det är ju bra. Sen när vi skulle hem körde vi åt fel håll på motorvägen och det tog jättelång tid innan vi kunde svänga av och vända, haha, men till slut kom vi hem, eller ja, till skolan.

Sen jag kom hem har jag bränt mig på tungan, klämt tröjan i dörren (fråga inte!) och skurit mig på ett papper. Har inte riktigt turen med mig idag...

VaNiLLa

LOL

Dagens kommentar:
"Men de måste ju ha nån tjock med så det kan bli en cool död, med fett som väller typ"
"Ja, det är ju alltid kul med fetma"

VaNiLLa

And the assassin!

Inte nog med att Gambit är med i filmen, Deadpool är också med! Det här ser ut att bli mycket bra =)

Dock kan ingen annan än Nolan North vara Deadpool för mig. Visserligen är han bara röstskådisen men han gör det så grymt bra.

LMAO

VaNiLLa

Remy!!!

Var ju på bio igår och när vi satt och kolla på reklamen innan så kom ju självklart trailern för Wolverinefilmen. Och gissa vem som ska va med?! (Ganska lätt om man kollar på överskriften, hehe) GAMBIT! Han ska spelas av Taylor Kitsch.

Gambit är ju så grym! Han kommer ju som lätt favorit efter Wolverine och Nightcrawler.


Men nu var det ju inte den filmen vi såg =p Vi såg Watchmen. Den var faktiskt bra, hade ju iofs inga direkta förväntingar så. Den var så sjukt lång bara, 2.45. Kunde knappt stå upp efteråt, än mindre cykla hem. Det var mycket action också, me like =)

Men nu är det slut på det roliga och back to work som gäller. Jag hatar fortfarande Planerad Kommunikation...

VaNiLLa

Countdowns begun!



VaNiLLa

Information overload!

Nu går det verkligen inte längre. Jag läser, men det går inte in så då är det lika bra att sluta. Läste iaf halva kapitlet. Skulle velat kommit lite längre men nu är det som det är. Jag vet vad jag gör den här veckan liksom =p

Mitt hår luktar jordgubb, honung och rödklöver. Använde olika doft på schampoo, balsam och inpackning. Fast det som framträder starkast är nog jordgubbsdoften.

Mycket mer intelligent än så blir det inte idag, min hjärna är fucked. Later!

Dagens kommentar: "Ja, det är ju som en paradox! ... Eller jag menar paradigm... näe, paradox. Ah, vilket är vilket?!"

VaNiLLa

Fan, jag kanske inte är hopplös ändå!

Gissa vem som nyss blev klar med PM nummer 2? That's right, baby, ME!

Nu kan jag helt hänge mig åt Planerad Kommunikation. Jag ska försöka hålla mig borta från facebook, spotify, msn, youtube, bloggen, forumet, pirate bay... hmm... kanske jag är lite hopplös när det gäller vissa saker =p

VaNiLLa

Let's do this!

Ehh... Jag skulle pluggat idag... Men istället gjorde jag spellistor i Spotify. Jag är hopplös!

Dagens kommentar: "Men equippa skorna då"
"Jag ska! Vänta lite... NEJ!! Jag sålde dem!"

VaNiLLa

Woot!

Shit vilken jävla fest det blev. Vi kom typ först och gick i stort sett sist =p Kom inte i säng förrän halv sex imorse men det var det lätt värt (trots att jag inte har nån röst, och skitont i axeln...). Jag tror födelsedagsbarnen var nöjda också, vilket självklart var huvudsaken =)

Vaknade 15 idag!!!! Men det är väl okej, antar jag. Som straff ska jag skriva PM och plugga hela resten av helgen, hehe. Jag orkar inte göra någon redogörelse för gårdagen/morgonen för det skulle ta så sjukt lång tid, vi var ju där i 10 timmar liksom (inte 22, hehe). Men det hela kan sammafattas med AWESOME!

VaNiLLa

PARTY!!!

Party tonight!!!! Wohooo!! Grattis till födelsedagsbarnen!!! Wii!!!!

VaNiLLa (WOHOO)

Searching for an identity

Det är ju det man gör i tonåren. Försöker hitta sin stil. Och ni ska veta att jag letade efter min, det tog bara ett tag. Jag ska visa er några av de stilar jag genomgick innan jag hittade min nuvarande (om det nu är den slutgiltiga...). Enjoy!


Jag hade (som de flesta) en emo period. Här var det Kent som gällde stenhårt. Vinter Noll-Två, liksom...


Men jag tröttnade och blev blond igen (yes, I'm a natural blonde). Fast jag lyssnade iofs fortfarande på Kent, men det blev lite punk rock också.


Sen blev det svart hår IGEN! Men den här gången var det inte riktigt emo, utan lite mer soft rock. P.O.D. var stora idolen under den här tiden. We are the youth of the nation!


Jag kände att jag inte var hardcore nog att kalla mig hårdrockare. Det fixades med en piercing. Oh, how I miss it...


Men sen hoppade jag av vägen till hårdrockare och hade en skate period. Bam Margera var min hjälte och cky var självklart favoritbandet (vilket det är än idag).


Sen klippte jag av mig (nästan) allt hår och bestämde mig för att börja skapa egen musik. Det höll i ungefär två dagar, haha!


Sen blev jag blond IGEN. Tänk vad mitt hår fått utstå... Under den här perioden ville jag "inte vara som alla andra". Fast sen var jag det iaf, hmm, svårt det där...


Men inte långt därefter blev håret brunt och en tatuering införskaffades. Nu var jag tillbaka på spåret när det gällde rocken. Saliva, Nickelback och Linkin Park dominerade under den här tiden.


Sen försökte jag mig på cute rocker...


Och sen crazy rocker...


Och slutligen mysterious rocker.


Och det här är jag nu!

Den här bilden sammanfattar ganska bra hur jag tycker att jag är just nu. Mina passioner är tv-spel och musik. Jag är lite galen ibland, och känner mig inte lika bortkommen och malplacerad som jag gjorde i gymnasiet. Jag har hittat mitt kall här i Jönköping och skulle inte vilja byta det för något i världen =)

VaNiLLa

Begagnat och billigt - en students dröm!

Idag har jag och Sumana varit på Myrorna, Bergmans Möbler (tror jag det heter...) och Ö&B.

På Myrorna fanns det inte direkt nånting jag ville ha. Saknar Myrorna vi har hemma. Mycket större + mycket roligare grejer = gladare VaNiLLa =)

Bergmans möbler hade många fina möbler men det var dyrt!! Fast det är ju kul att kolla och få inspiration, liksom. Lite konstigt tyckte vi det var att de bara hade ett enda barbord. Soffor hade de dock till förbannelse, hehe.

Ö&B är ett toppenställe att åka till om man behöver typ schampoo, tvättmedel och sånt. Köpte just schampoo, balsam och duschcreme som skulle dofta rödklöver. Vad luktar det liksom? Köpte även jordgubbsinpackning =) Testa den nyss och den var riktigt bra med tanke på att den var så pass billig. Luktar lite jordgubb också, nice!

Har varit duktig och börjat på PM:et också, skrivit en halv A4 hitills men mer ska det bli.

Imorron är det skola och sen blir det Guitar Hero!! I'm gonna win!!

Btw, som ni märkt (beroende på vilken webbläsare ni använder) är bloggen rosa igen!! Me like pink =)

Dagens kommentar: "Just give me a second, I'm having a nerd-moment"

VaNiLLa

Lite efter, men vadå!?

Läste det här på Sumanas blogg för jättelänge sen men kom inte på att göra det förrän nu. Here goes!

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna på var tredje sms och skriv första meningen i sms:et.
 

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vi kan ses 10 över 12.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vill du följa med till myrorna imorron?

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Oh fy fan det var inte dåligt heller!

4. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Förfest här kl 7 typ ikväll.

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Nix, är i skolan.

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Good to hear!

7. Vad vill du höra mest av allt?
Du skrev till mig nu...

8. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Ringer dig snart.

9. Din romantiska replik?
Jag vet inte, har du nån förfest?


10. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Är du framme än?

Helt ologiska svar =p

VaNiLLa

Curve the bullet

Såg nyss Wanted. Hehe, ja, var ska jag börja? Grymt sjuk film. Men jävligt cool. Rekommenderas verkligen!

That's all folks!

VaNiLLa

Fun Friday

Satt och pluggade igår, hade allmänt tråkigt. Då fick jag ett sms från David. Frågan som ställdes var om jag skulle med till kåren. Hmm, funderade jag. Plugga eller kåren? Svårt val =p

Så jag hoppade in i duschen, åt en macka, fönade håret (samtidigt som jag hade två konversationer på msn, multitasking på hög nivå). Pratade med Izabelle också och hon bestämde sig för att hänga på =)

Jag kom in till stan tidigare än jag trodde, bussarna gick i tid för en gång skull! Så jag gick in och värmde mig hos Izabelle medan hon höll på att göra sig klar. Hon var allmänt snurrig, haha, men hon hade varit vaken sen 6 plus att hon kört bil i sex timmar så hon hade all anledning att vara det också =)

Vi gick till Kilallén där första förfesten var. Vi kom runt halv 7, fast det kändes som att vi aldrig skulle komma fram. Där spelade vi Lips, behöver jag nämna att jag fortfarande är obesegrad?

Efter en dryg timme fortsatte vi till Frasse och Teo. På vägen dit tappade vi David för en stund men han kom ikapp oss sen =p

Hos Frasse (Teo var inte hemma) var det inte jättemycket folk men det kom fler allt eftersom. Jag satt och snackade med Sandra ett tag om tatueringar och praktik. Efter det råkade jag göra en dum grej, hehe. Jag visade Izabelle "klappleken" (ni vet, man slår först på knäna, sen ena handen, sen andra handen och sen båda händerna, och sen om igen). Men när jag gjort det så ville alla som satt i närheten också testa. Så det blev någon liten "mini-turnering" om vem som kunde hålla på längst utan att fucka upp. Jag vet inte hur länge vi höll på men man fick jävligt ont i händerna, haha!

Sen började folk dra till kåren och vi skulle också gå men så fastnade vi (jag och Izabelle) i hallen och började snacka med en av Frasses vänner från Stockholm. Vi diskuterade KY-utbildning kontra högskolestudier och massa annat. Vi upptäckte efter ett tag att typ alla andra hade gått och bestämde oss för att vi också skulle gå så det inte blev fullt på kåren så vi inte kom in.

Så jag och Izabelle traskade tillsammans till kåren medan jag sjöng en fransk sång som handlar om plantering. I mitt dåvarande tillstånd kom jag bara ihåg refrängen så det blev lite tjatigt, så jag sluta.

Lyckligtvis kom vi in på kåren utan problem och där hittade vi David, Christian, Alex, Jens, Patrik, Hiba, Sandra och alla andra som vi "tappat bort" på förfesten. På dansgolvet var det okej musik i början men sen blev det lite väl mycket svenskt och schlager så vi gick ut en stund. Där träffade vi Joel (som var en av dem som var med på klappleken). Medan vi stod i toakön fortsatte vi med den där jävla leken och för at göra det ännu svårare skulle vi blunda också. Det gick verkligen inte bra kan jag säga =p

Lite senare letade vi oss ner till dansgolvet igen och hittade gänget igen. Där blev vi sedan kvar resten av kvällen. Vi dansade kycklingdansen, hoppa-upp-och-ner-dansen och alla andra man kan hitta på in the heat of the moment.

När det blev dags att bege sig ville jag inte gå hem själv så jag följde med Izabelle hem och sov på hennes soffa. Den var riktigt bekväm för att vara soffa.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Imorse vakna vi runt 11. Jag tog bussen som gick vid 12. Alla kollade snett på mig när jag gick på bussen. Kanske för att jag hade blåa overallen på mig och gårdagens smink utkletat i typ hela ansiktet. Men jag orkade inte bry mig om det. Jag såg helt okej ut för att vara dagen efter, så det så!

Jag gick av en hållplats tidigare så jag kunde handla frukost på Statoil, hehe. Blev en färdig macka, kyckling med curry, yummy! En flaska vatten blev det med =)

När jag kom hem och drog av mig overallen fick jag se att klappleken hade satt sina spår. Båda knäna helt blå av massa små blåmärken. Jag slog visst hårdare än vad jag trodde =p

Summering: Lätt roligaste kvällen på länge =)

Dagens kommentar (från igår): "Shh... Use your indoor voice"
"Vi är ju för fan utomhus!"

VaNiLLa


Organisationskult... zzz. va?

Riktigt seg lektion idag. Jag lyssnade bara lite halvt och satt och tänkte på annat.

Efter lektionen gick jag, Sumana, Tove och Hanna och fika på Johans. Det blev semla för min del! Den var en aning godare än våra hemmagjorda =p Vi satt där och pratade om mardrömmar, att ta sprutor, tandläkaren, dockor, sommarplågor och allt möjligt. Sen bestämde vi att spela Guitar Hero hos mig på tisdag som en övning inför Sumana och Christians fest.

 Det kändes inte som vi var där så länge men plötsligt hade det blivit mörkt och vi gick till Hemköp för att handla lite prylar. Tove och Hanna tog buss men Sumana och jag gick (duktiga vi är).

Kom hem vid 18!!! Slutade skolan 15 så vi satt visst längre på Johans än vad jag trodde =) Sen jag kom hem har jag läst kursboken Det ordnar sig alltid. Läste nyss ut den =) Ska börja fila på PM:et imorron så man får det ur världen sen.

Nu ska jag kolla på Hjärnstorm!

Dagens kommentar: "Hur ska ni lösa uppgiften?"
"Vi ska tänka Tetris!"

VaNiLLa

We want YOU

Idag var jag på första studentambassadörsuppdraget, i Ulricehamn. Kom till skolan 20 över 7, ungefär en halvtimme innan jag skulle vara där. Jag är inge bra på att uppskatta hur lång tid det tar att gå. iPoden var slut på batteri så jag fick vänta i tystnad (var ju typ ingen annan där vid den tiden).

Förutom jag så var det tre andra studenter, Linnes från IHH, Jakob från JTH och Sofia från HH. Sen hade vi en chaufför också, Gerd. Jag fick sitta fram på vägen dit och hjälpa Gerd att lista ut hur GPS:en funka. Den var inte alls svår att förstå men hon kanske inte var så van vid tekniken.

Det tog inte så lång tid att ta sig till Ulricehamn, drygt 40 minuter. Klockan 20 i 9 började vi ställa upp vår monter och lägga fram alla kataloger. Sen var det bara att vänta på att eleverna skulle komma.

Vi hamnade tyvärr lite dumt till, inne i ett klassrum, som man inte riktigt lade märke till om man inte undersökte saken närmre. Så under hela tiden vi stod där kom det inte så många elever, men jag blev iaf av med flest kataloger =)

Vi gick på lunch i omgångar och jag och Jakob gick först. Vi var nära på att gå vilse. Allt såg likadant ut och det var helt öde så vi tänkte att vi gått fel. Men till slut kom vi iaf till matsalen. Det bjöds på någon slags kasslergryta med ris. Det var okej, för att vara skolmat. Vi slog oss ner vid ett bord och fick genast sällskap att studenter från Lund och Göteborg.

Efter att ha snackat lite med dem (och konstaterat att vi fick minst pengar av alla där!!) gick vi tillbaka ner så att Sofia och Linnea kunde äta. Efter lunch kom det ganska mycket folk under en period men sen tunnade det av rejält. De sista 45 minuterna kom inga alls =(

10 i 2 började vi packa ner våra grejer och vi lämnade skolan vid 2. Resan hem gick fortare, kändes det som, men jag kan ha dåsat till lite, där i baksätet, haha. Man blev sjukt trött, även om man inte gjort så mycket. Fast det är jobbigt att inte få sitta, så det kanske är därför man blir så trött.

På väg hem från skolan tänkte jag ta bussen för jag var så grymt trött men det var 13 minuter kvar så jag orka inte vänta. Slängde mig framför TV:n när jag kom hem och har befunnit mig där sen dess. Har lite ångest för att jag inte pluggat idag men jag får ta igen det imorron och i helgen.

Dagens kommentar (från mässan på Ulricehamn): "Har ni typ något CSI-program? Att man analyserar och sånt"

VaNiLLa

Nice surprise

Kollade nyss mailen och vad fick jag se? Ett mail från RoadRunnerRecords. Titeln på mailet var "Check out the cover for CKY's album".

Jag blev superglad! Visste inte ens att de skulle släppa ett nytt album =) Det kommer den 19 maj, hur ska jag orka vänta?

Här är deras nya cover iaf:


Är det bara jag som får lite "Escape from Hellview" - vibbar?

VaNiLLa

Still miles to go

Orkar inte läsa mer!!!

Har läst 70 sidor! Det kanske inte låter så mycket  men det tar tid att läsa igenom allt för man ska dels förstå, plus att jag skriver ner anteckningar samtidigt som jag läser. Nu är mina ögon döda och jag är hungrig.

VaNiLLa

Mission fucking impossible

Det kommer aldrig att gå! Fyra stycken böcker är för mycket! Jag har problem med en och då har jag bara läst drygt 100 sidor. Det här kommer sluta illa...

Kommer inte logga in på msn förrän ikväll, jag måste ha någon form av självdisciplin här. Blir ju så lätt att man börjar snacka med nån och vips så är klockan mycket...

Nu är min paus över. Back to work. Uhh...

VaNiLLa

Flashback

Föreläsning idag, var ganska segt. Organisationsteori och sånt. Men å andra sidan gick jag och lade mig halv fyra igår/idag och sov inte så länge så det kanske var därför min hjärna inte orkade registrera vad som sades.

Efter föreläsning fick vi info om de olika inriktningarna. Orko verkade jättejobbigt, två separata delkurser om intern och extern kommunikation, finns det verkligen så mycket att lära sig? PR är säkert kul om man gillar sånt. Men jag har valt rätt iaf, medieproduktion verkade roligast när jag sökte och nu när det berätta om det lät det fortfarande lika bra =) Synd bara att första två kurserna är typ samma som Textkommunikation A i gymnasiet, inte mitt favoritämne. Men efter det blir det radio och TV så det är bara att vänta =)

Imorron blir det plugga hela dagen som gäller. Har ju för fan fyra böcker att läsa i den här kursen! Jag vet seriöst inte hur jag ska orka...

På onsdag åker jag till Ulricehamn på studentambassdörs-uppdrag. Ingen föreläsning den här gången, bara bokbord. Hoppas det inte ställer svåra frågor =S

Tänkte införa en ny liten "tradition" här på bloggen, nämligen: dagens kommentar. (vi får se hur länge det håller, hehe). Det är helt enkelt ett citat som jag hört under dagen som jag tycker är intressant nog att komma ihåg och skriva ner här. För att skydda de som yttrat sig lämnas inga namn =p

Dagens kommentar: "Ska ni fira er födelsedag på facebook?"

VaNiLLa

My band

Hittade det här på facebook. Lät kul, så jag gjorde det.


What would your own album look like if you were in a band? Follow the directions below and find out.

Here are the rules:

1 - Go to Wikipedia. Hit “random... ”
or click http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random
The first random Wikipedia article you get is the name of your band.

2 - Go to Quotations Page and select "random quotations"
or click http://www.quotationspage.com/random.php3
The last four or five words of the very last quote on the page is the title of your first album.

3 - Go to Flickr and click on “explore the last seven days”
or click http://www.flickr.com/explore/interesting/7days
First picture (with a creative commons license) will be your album cover.

4 - Use Photoshop or similar to put it all together.

Så här blev min:

Tycker den blev rätt cool =)

VaNiLLa

Akira har gjort det igen!

Än en gång har hans ljuva musik hjälpt mig med en uppgift. Det är någonting i hans musik som sätter igång något inom mig. Kalla det inspiration, kalla det motivation, kalla det va fan du vill. Jag är klar med mitt PM, och det är allt tack vare Akira Yamaoka =)

VaNiLLa

Hahahaha

AHHHHHH!!!!


VaNiLLa

Challanged by Aaron

Okay, so I promised Aaron I'd take his "challenge" (and I'm doing it in english just for you). The challenge is basically answering a couple of question. If you read these question, copy them to your blog and answer them to =)

Here we go!

1. WERE YOU NAMED AFTER ANYONE? Yes, a relative (can't remember which one, though)

2. WHEN WAS THE LAST TIME YOU CRIED? Oh, don't remember, probably this month at least

3. DO YOU LIKE YOUR HANDWRITING? No, not even I can see what I'm writing!

4. WHAT IS YOUR FAVORITE SANDWICH MEAT? Usually don't have meat on my sandwich...

5. DO YOU HAVE KIDS? No

6. IF YOU WERE ANOTHER PERSON, WOULD YOU BE FRIENDS WITH YOU? Hell yeah! I'd worship me =p

7. DO YOU USE SARCASM? Practically every sentence

8. DO YOU STILL HAVE YOUR TONSILS? Yup

9. WOULD YOU BUNGEE JUMP? Don't know. Probably wouldn't dare

10. WHAT IS YOUR FAVORITE CEREAL? Don't like cereals

11. DO YOU UNTIE YOUR SHOES WHEN YOU TAKE THEM OFF? Yeah, if I don't have my Vans on

13. WHAT IS YOUR FAVORITE ICE CREAM? Just about anything with chocolate in it

14. WHAT IS THE FIRST THING YOU NOTICE ABOUT PEOPLE? Hair and eyes

15. RED OR PINK? Pink

16. WHAT IS YOUR LEAST FAVORITE THING ABOUT YOURSELF? Me being nervous about things all the time

19. WHAT COLOR PANTS AND SHOES ARE YOU WEARING? Black pants. I'm inside, I don't have shoes on me

22. IF YOU WERE A CRAYON, WHAT COLOR WOULD YOU BE? Purple

23. FAVORITE SMELLS? Vanilla

24. WHO WAS THE LAST PERSON YOU TALKED TO ON THE PHONE? My mom

26. FAVORITE SPORTS TO WATCH? I hate sports!

27. HAIR COLOR? I'm actually blonde but at the moment brown

28. EYE COLOR? A mix between green and yellow

29. DO YOU WEAR CONTACTS? Nope

30. FAVORITE FOOD? I like a lot, can't specify

31. SCARY MOVIES OR HAPPY ENDINGS? Scary movies

32. LAST MOVIE YOU WATCHED? The journey to the center of the earth (or something like that)

33. WHAT COLOR SHIRT ARE YOU WEARING? Blue/purple (hard to tell)

34. SUMMER OR WINTER? Summer

35. HUGS OR KISSES? Kisses

39. WHAT BOOK ARE YOU READING NOW? School literature about socialpsychology

40. WHAT IS ON YOUR MOUSE PAD? Don't need one, I have a laptop

41. WHAT DID YOU WATCH ON TV LAST NIGHT? I didn't watch TV

42. FAVORITE SOUND(S)? Xbox startup sound =p

43. ROLLING STONES OR BEATLES? Rolling Stones

44. WHAT IS THE FARTHEST YOU HAVE BEEN FROM HOME? Cyprus, I think

45. DO YOU HAVE A SPECIAL TALENT? Nah, not really

46 WHERE WERE U BORN? Norrköping

There you go!

VaNiLLa

RSS 2.0