Från saltgurka till ingenting

Sist jag skrev satt jag i ett hotellrum som osade svagt av saltgurka och nu sitter jag på ett kontor som inte luktar något speciellt. Vad har hänt sen sist undrar ni kanske? Om ni inte bryr er, sluta läsa nu. Annars, fortsätt.

Förutom att ha åkt runt ytterligare några resor i Stockholm med Ellen har jag nördat igenom God of War 3, i två sittningar. Det var EPIC, awesome och helt underbart. Önskar jag kunde radera mitt minne och göra om det. Har även införskaffat GTA4 så det nördar jag igenom just nu. Fast det går inte lika bra =p Skulle ta ut en tjej på dejt men råkade bli jagad av polisen, välte bilen och lämnade henne i bilen medan jag flydde därifrån. Hon ringer nog inte tillbaka, haha!

Imorron ska jag åka hem till Norrpan. Sumana och jag tar bussen vid typ 10. Sen blir det att stanna hemma till måndag. Och jag slipper tältsängen!!!!

Nu borde jag jobba lite...

VaNiLLa


Framme i ett saltgurksdoftande Nyköping

Är nu framme på hotellet i Nyköping. Ett ganska flådigt sådant. Stilrent i entrén med stora öppna ytor. Ser dyrt ut. Tyvärr avtar den lyxiga känslan lite när det luktar saltgurka i korridorerna... Men inte inne på rummet iaf, så det gör inte så mycket. Har återigen fått rum 409 (som i Täby) och har återigen utsikt över ett Preem (som i Täby). Jag ser en trend =p

Imorron är det mässa till kl 14 sen bär det av vidare till Uppsala.

Man kanske skulle sova lite...

VaNiLLa

The best is yet to come

If I could go back in time
Wouldn't change a damn thing in my life
Love the dumb things we do when we're young

But the best is yet to come

Go for it
Run toward it
Dive in head first
Live life with no regret
Put your heart out there
Don't be scared you might get hurt


VaNiLLa

This will NEVER get old!!



VaNiLLa

Sista veckan!

Inte sista veckan på praktiken men sista veckan med resor! Upp till Nyköping ikväll och mässa där imorron, Uppsala på tisdag och slutligen Tumba på onsdag. Sen är det SLUT! Sååååå otroligt skönt. Börjar bli lite sliten nu av allt resande hit och dit och timme efter timme på mässor. Men nu kan jag äntligen se ljuset i slutet av tunneln så att säga. And it feels good!

Idag är en såndär föga intressant dag när man gör allt som man skjutit upp eller glömt. Tvätta, städa, betala räkningar bland annat. Självklart med stereon på med hög musik. För tillfället Hinders ny platta. I like it a lot!

Nu ringde klockan till tvättstugan, g2g!

VaNiLLa

Morning has broken

Det är morgon i Täby och jag och Ellen sitter i varsin säng med varsin dator och lyssnar på vår egen musik. Socialisera, nej nej...

Idag ska vi på mässan i Solna. Ellen var där förra året, hon sa att den var rätt seg. Whoppie frikkin' doo... Men idag får vi också åka hem till Jönköping igen. Ska bli grymt skönt. Ska ta till vara på varje dag, ja varje sekund! I miss ol' jkpg!

Tänk på mig idag när jag står på mässan mellan 12 och 16. Skicka gärna ett sms också om ni har lust, det brukar muntra upp lite =)

VaNiLLa

Sthlm - Katrineholm - Sthlm

"Himla flängande på er :P" - David Wahlström

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv, David!! Känns som jag spenderar hela min vakna tid i en bil på väg någonstans! De senaste dagarna har varit helt löjligt utmattande. Åkte upp till hotellet i Arlanda i måndags. Det låg mitt ute i ingenstans, det var inte ens upplyst på vägen dit. Vi trodde först att vi åkt fel men skymtade något ljust längre in i skogen och kom så äntligen fram. Hotellet liknade utvändigt Bates Motel och insidan var ren och skär The Shining! Att vi bodde i rum 217 gjorde ju inte saken bättre =p

Mässan på Arlandas gymnasim var fett tråkig! Vi hamnade på en dålig plats, lite undangömda i hörnet liksom. Så vi fick inte så många besökare =/ Maten var dock delikat!! Fläskfilé med potatis och blåbärskaka med vanlijsås till efterrätt, inte dumt!

Efter mässan åkte vi iväg till Katrineholm. Hotell Statt skulle vi bo på. Av någon anledning fick vi ett handikappsanpassat rum så det fanns massa empty space överallt. Och badrummet var gigantiskt! Inredningen var fruktansvärd! Ellen och jag har börjat hata heltäckningsmatta. Inte för att jag gillat det innan, men det blir inte bättre av alla dessa hotellrum med vedervärdiga heltäckningsmattor!!

Mässan i Katrineholm var jättebra arrangerad och så och vi hade hyfsad placering, men det var inte så många som kom till vår monter. I början var det en ganska stadig ström men efter lunch avtog det drastiskt och vi hade schemalagt till 16!!! Ett seminarie hade vi också. För en klass medie-elever som hade blivit tvingade dit av sin lärare. De var ju inte superentusiastiska men vi gjorde iaf ett bra jobb, tycker jag =)

Imorron är det mässa i Solna och därför var vi tvungna att åka tillbaka upp till sthlm idag. Det var en riktigt seg resa upp och Ellen spelade Winnerbäck typ hela vägen, blääääää!! Men nu är vi på hotellet i Täby som vi bodde på förra veckan. Det är ett nästan likadant rum fast lite bättre, vi har t.ex. platt-tv nu =)

Imorron efter mässan får vi åka hem till jkpg igen, sååååå skönt. Längtar!! Man blir grymt homesick när man är ute och far runt. Lite surt att jag missar första BLÄCK-mötet imorron men det kan jag ju inte göra något åt. Hoppas det kommer mycket folk iaf =)

Nu ska jag surfa vidare! Later y'all!

VaNiLLa

Poison running through my veins...

Jag hatar mitt immunförsvar! Eller nej, för att kunna hata något måste det existera. Jag är seriöst sjuk hela tiden! Andra männsikor är för det mesta friska och blir sjuka ibland då och då. Jag är tvärtom om, jag är konstant sjuk och blir ibland frisk då och då. What's up with that!?

Vaknade imorse och var tjock i halsen och hade ont i öronen. Inte bästa sättet att starta dagen! En timme senare skulle jag ner med tvätten, hade inte alls mycket, blev bara två maskiner. Men resan ner till första våningen, med hiss, gjorde mig alldeles matt. Då vet man att det är nåt som inte stämmer...

Nu sitter jag här och försöker att inte hosta upp mina lungor, ett heltidsjobb. Hur ska jag orka ännu en vecka i huvudstaden?

VaNiLLa

Helt slut!

En vecka hemifrån tar verkligen all kraft, även om man inte gör så himla mycket. Har ju varit i Stockholm hela veckan och varit på diverse mässor och besök på skolor. Sammanfattningsvis har det varit riktigt bra. Visst, på en del skolor var det lite dåligt med folk (så går det när man inte gör passen obligatoriska) men överlag har det ändå varit rätt mycket folk. Det är skönt för då går ju tiden lite fortare.

Idag har det varit Öppet Hus på skolan. Vaknade imorse och kände mig förjävlig rätt ut sagt! Velade mellan att sjukanmäla mig eller inte. Men det är massa folk på avdelningen som är sjuka eller lediga så jag kände att jag inte kunde. Så jag släpade mig till bussen och vidare till skolan.

Hela dagen gick hur bra som helst, bortsett från min hälsa. Pratade med massa elever som var genuint intresserade och hade bra frågor, dvs frågor man inte kan hitta svar på i katalogerna. Var också med på ett seminarie om MKV tillsammans med Mattias Karlsson. Jag tappade bort mig lite i powerpointen men det gick bra. Några stannade kvar och ställde frågor där med.

Vid 14.20 fick jag gå. Åkte och handlade lite så jag hade till middag och frukost. Sen åkte jag hem och vila. Efter det har det inte hänt mycket, vilket inte gör mig något. Jag behöver vila upp mig känner jag. Ska ju iväg nästa vecka också, upp till Stockholm igen, phew! Dumt är att jag missar det första officiella BLÄCK-mötet på torsdag. Surt... =/

Men, men det är inget att göra nåt åt. Så länge jag har hälsan! .....vänta ett tag.... crap!

VaNiLLa

Sthlm. Igen!

Ja, så var vi i Stockholm. Igen. Eller, Täby rättare sagt. Bor på ett Scandic Hotell. Vi fick ingen choklad på kudden... Och det finns bara två eluttag. Hur tänker de då?

Men annars har dagen varit rätt soft. Åkte runt halv ett och hade ingen brådska. Stannade ett par gånger på vägen. Sen träffade vi Hiba på stan och käkade middag på Café String. Riktigt gott! Vi satt nog där i två och en halvtimme tror jag. Väldigt mysigt café.

På vägen till hotellet började GPS:en krångla, som vanligt och vi fick gå på lokalsinne. Ni kan ju bara gissa hur det gick =p Sen fick vi vittna en trafikfara/idiot på vägen. Bilen framför oss bytte plötsligt fil, över en snövall!!! Den typ studsade ner på andra sidan. Men det dumma var att han körde i samma fil som oss sen iaf! Så hela manövern var ju bara dum!!

Trots GPS:en kom vi iaf fram så småningom och nu sitter vi här =) Imorron är det en kort dag, ska till Sollentuna mellan 11 och 13. Resten av tiden är fri. Får se vad vi hittar på. Det ryktas om AW med MKV:are ;)

VaNiLLa

TGIF!

Jag är glad! Det är fredag! Solen lyste in genom persiennerna imorse när jag vakna. Det ska mycket till för att jag ska bli på dåligt humör idag =)

Nu på lunchen ska vi iväg på trerätters lunch på Idas Restaurangskola. Det är inte varje dag! Ikväll blir det träning med Sumana och sen planerar jag en helkväll med Heavy Rain! Är seriöst helt kär i detta underbara spel! Det coola är att det känns som man kollar på en film fast man är liksom delaktig. En interaktiv film typ! Ni måste testa det om ni har möjlighet!

Nu ska jag jobba hårt så tiden går fort. Friday ftw!

VaNiLLa

There was a HOLE here...

Jag vet att jag är sjukt seg på att uppdatera min blogg nu under praktiken men jag vet inte... Det händer liksom inte så jättemycket intressant, iaf inte så pass intressant att jag känner för att skriva om det. Och när jag kommer hem på kvällen orkar jag inte skriva blogg liksom. Men nu har jag lite tid att slå ihjäl så jag tänkte, what the hell liksom =p

Jag har kommit in i en Silent Hill fas... igen =p Spelade igenom halva Origins i veckan och har nu fått alla endings. Då blev jag grymt sugen på att köra Homecoming också, har ju inte klarat det än (fy på mig). Ska köra ett maraton nån helg och skrämma livet ur mig själv. Härligt värre!

Men först ska jag spela Heavy Rain som jag fått låna av David. Det verkar awesome!! Tankar om det kommer förhoppningsvis snart =)

Men innan jag kan krypa ner framför Heavy Rain ska jag på första BLÄCK-mötet, om ungefär en halvtimme. Hoppas det kommer mycket folk =) Alltid kul att få inspiration av likasinnade.

Nu ska jag... ja, jag vet inte. Göra nånting.

Later!

VaNiLLa

JLT FTL!

Jag måste få hata! Skriva av mig lite. Jag måste få klaga helt enkelt!!

Jag gick hemifrån kvart i åtta imorse och tänkte vara duktig och komma tidigt till kontoret för ovanlighetens skull. Hade kollat jlt.se och sett att bussarna skulle gå men att vissa avgångar hade en blå triangel, vilket betyder att bussen kan vara mellan 1-5 minuter sen. Inga problem, tänkte jag. Jag hade ju ingen brådska.

Ute var det en mindre snöstorm, men vad gör det täntke jag godtroget. Jag ska ju åka buss! Om jag hade vetat, åh, om jag hade vetat! Ställde mig vid busshållplatsen och upptäckte belåtet att bussen skulle anlända om endast två minuter, perfekt timing!

2 minuter kom och gick, men ingen buss. Men, mindes jag, det hade ju varit en blå triangel på vissa avgångar så det var ju helt förståeligt. Från andra hållet kom bussar i en stadig ström men på min sida gapade dock gatan tom, bortsett från någon enstaka bil som halvt blinda i snöstormen försökte navigera sig.

Efter fem minuter gick räkneverket om och visade nu istället 10 minuter. Aja, tänkte jag, det går väl an. Jag hade ju ändå sett bussarna åka från andra hållet och vändplatsen är ju bara några hållplatser längre bort så jag var helt säker på att de skulle komma vilket minut som helst. Om jag ändå hade vetat! När 9 minuter hade gått stannade räkneverket på 1 minut. Och det stod 1 minut i säkert 10 minuter till.

Nu stannar vi upp ett tag och analyserar situationen lite. Ni kanske undrar varför jag väntade så länge när det var ganska uppenbart att att bussen inte skulle komma. Jo, med tanke på vädret var jag inte det minsta glad över tanken på att gå hela vägen till Torpaplan och sen förhoppningsvis kunna åka med 1an till skolan. Jag var också i ett slags förnekelse. Den kommer snart, den kommer snart. Samma mantra om och om igen. Snart, alldeles strax. Sen tänkte jag att med min tur kommer bussen precis när jag gått.

När den envisa 1-minutaren vägrade att försvinna på räkneverket var jag tvungnen att inse den kalla verkligheten. Bussen kommer inte. Jag vände om och började gå. I MOTVIND SÅKLART!!!

Vid det här laget var jag ganska sur, i dubbel bemärkelse! Men jag forsatte gå, vände mig om då och då i hopp om att få se en buss långt borta vid horisonten, men icke.

När jag kommit lite mer än halvvägs hörde jag den åh, så välkända ljudet av en buss. Och vad åker förbi, om inte en buss nr 3!! Jag har busshålplatsen Ekgatan framför mig men det finns inte en chans att jag hinner ens om jag springer. SÅ typiskt!

MEN plötsligt såg jag den första ljusglimten på hela morgonen. Det kommer en andra buss! Och den stannar bakom den första! Det innebär att den är närmre mig och jag kanske hinner om jag springer. Inte en sekunds tvekan, jag springer! När jag kommit ungefär halvvägs fram till bussen stängs dörrarna men jag fortsätter springa, bussen står ju fortfarande kvar.

Åh, lycka! När jag kommer fram öppnas dörrarna igen. Busschauffören såg mig! Och jag får åka sista biten med buss iaf.

MEN, jag är fortfarande sur på jlt! Jag vet att alla klagar på kollektivtrafiken i såna här tider och jag förstår att det är svårt att komma fram men det är inte det!! Jag är sur över att man inte informeras om det! Kommuniaktion, någon!!!? Skriv på hemsidan eller sätt upp lappar i hållplatserna, vad som helst. Men låt oss inte stå där och drömskt kolla på räkneverket och hoppas på att en buss ska komma.

Information är allt jag kräver, är det för mycket begärt?

VaNiLLa

RSS 2.0