Good ol' Norrköping

Har nu varit hemma i tre dagar men inte skrivit nåt alls, fy på mig. Hur som helst kan jag ju dra igenom helgens händelser lite snabbt.

Torsdag: Efter att ha städat hela lägenheten grundligt och tvättat all smutsig tvätt, kom päronen runt kl 18 på kvällen. Hemresan blev alltså förflyttat en dag, skulle ju åkt hem på fredagen men tydligen skulle det bli dåligt väder. Men jag var lika glad för det =) Åt middag på McDonalds, vet fan inte när jag åt där sist, länge sen iaf. På vägen hem lyssnade vi på radio och vilken låt kommer om inte U can't touch this!! Jag trodde nästan att någon skämtade med mig, haha. Kom iaf hem till goda gamla Norrköping runt 21 på kvällen, fortfarande ljust ute, gotta love the summer =)

Fredag: Sov grymt länge, man bli trött av att åka bil. I stort sett hela dagen spenderades med syrran framför Guitar Hero. Senare på kvällen joinade hela familjen plus syrrans pojkvän. Till och med mamma spelade, hör och häpna!! Riktigt mysigt faktiskt.

Lördag: Vaknade kl 6 på morronen och var överdrivet pigg. Så pigg, faktiskt, att jag inte kunde somna om. Så jag gick upp och kolla på TV men som vanligt var det bara TV-shop på varenda jävla kanal. Så det fick bli film istället, närmre bestämt Wall-E. När filmen var slut hade päronen vaknat och det blev frukost. Sen bestämde vi oss för att hitta på något, men hade inga idéer så vi bara tog bilen och åkte. Så småningom hamnade vi i Skönero (tror det stavas så) som låg typ en bit efter Valdemarsvik. Där fanns en köttbutik som päronen var intresserade av. Det var inte så stort men det fanns en hel del saker. T.ex. potens-senap. Just det, potens-senap!! (make your own joke!)

På kvällen blev det bio med pappa, Terminator Salvation! Hade hört från en del personer att filmen inte var så bra, men brukar inte låta sånt påverka mitt omdöme. Jag kan ju bara säga så här; de som sa att filmen inte var bra måste antingen varit höga eller typ sovit igenom halva filmen. Den var ju helt underbar!! Riktigt bra, för att vara en fyra liksom. Action i stort sett hela tiden och många robotar. We like them robots =)

Men det kommer mer! När vi sedan kom hem till mamma igen blev det ännu en film, Babel som gick på TV. Den började lite segt men tog sig efter ett tag. Vi satt och diskuterade möjliga plot twists och hade rätt på många av dem, hehe, yey oss!

Söndag: Idag sov jag också länge. Har packat upp idag också, about time =p Och just nu gör jag inget spec. Tyvärr är det något jippo i Ljuraparken idag. Lasse Berghagen kommer dit och har typ allsång med alla pensionärer eller nåt. Mamma har bjudit över en väninna och de ska sitta på balkongen och lyssna (det kommer höras ända hit). Jag tror jag avstår, faktiskt. Får hitta på något annat skoj; typ skriva, läsa, spela, se på film, möjligheterna är oändliga... typ =p

VaNiLLa

Fucking ice!

Hur ofta hör man talas om att is, vanligt jävla fryst vatten, har skadat någon? Inte så jätteofta kanske. Well, nu har det iaf hänt. Just nu har jag blodsmak i munnen och allt beror på just is. Wtf? tänker kanske några av er. Låt mig förklara.

Jag hällde upp ett glas vatten, men i min kran tar det evigheter innan det blir ens ljummet så jag brukar stoppa ner några isbitar i glaset. Tre bitar blev det just idag. När jag sedan sätter munnen till glaset och dricker så är isen sååå kall att den liksom fastnar på insidan av underläppen. Så när jag skulle ta bort den sved det till lite, men jag kände inget större obehag än så. Ställer ner glaset och sätter mig vid datorn. Men, vänta ett tag! Vad är det för smak jag känner? Är det... BLOD!? Ja!! På nåt sätt måste jag fått mig mig det allra yttersta laget av skinn vilket resulterade i den svidande känslan och senare även blodet.

Så nu sitter jag här och surar över isen. Plus att jag kan inte låta bli röra såret med tungan hela tiden och det gör inte saken mycket bättre.

Har sagt det förr och säger det igen: Fucking ice!!

VaNiLLa

Vote or DIE!

Vi hittade till vallokalen! Inte för att jag tvivlade på vår förmåga men ändå =p Det var rätt tomt på folk och det hela tog väl inte mer än tre minuter men nu har vi utnyttjat vår medborgerliga rättighet =)

Efter denna oerhört ansträngande handlingen vandrade vi vidare till Willys Hemma och handlade ingridienser till vår taco-kväll. När vi kom ut från affären hade det helt plötsligt blivit supervarmt och hade det inte blåst hade man dött en aning. Men vi klarade oss hem utan att lida nämnvärt. Väl hemma kollade vi på Leila bakar och blev så hungriga att vi gjorde mat nästan med en gång. Sedan tittade vi på Made och Stylista medan vi åt.

Efter allt detta TV-tittande var det hög tid för en film =p Jag kan inte säga vilken det var för då spoilar jag något som David ska lista ut till imorron, haha. Men jag kan säga att den var ganska bra, faktiskt lite otäck emellanåt. Lovar att berätta vilken det var imorron =)

Nu ska jag skirva lite, gör det bäst nattetid.

Until we meet again!

VaNiLLa

"It's not only clean, it's H2O-clean!"

Lägenheten är nu skinande ren! Eller ja, skiner gör den kanske inte men den är ren iaf =) Det enda som är kvar för att den ska vara fläckfri är att dammsuga men det orkar jag inte göra nu.

Ikväll ska jag och Sumana och tacokväll och se på film. Om vi hittar vallokalen ska vi gå och rösta också, vi får väl se hur det går, haha!

Jag vet inte vad jag ska göra nu, jag har så många valmöjligheter. Det är underbart!

VaNiLLa

Okey, NOW we're done

Hell yeah! Den reviderade uppsatsen är klar och inlämnad, baby! You know what that means, don't you? SOMMARLOV!

Hur firade VaNiLLa detta? Fem timmar Uncharted. =p

Så underbart skönt att inte ha något kvar att göra i skolan. Det är som den där perioden precis efter en tenta fram tills nästa kurs börjar. Endorfinnivån skjuter i höjden och man bryr sig inte om någonting alls. Så känns det nu fast 10 gånger bättre eftersom hela sommaren kommer att vara så. Plus att jag inte behöver oroa mig hela sommaren inför min framtid. Jag vet var jag kommer spendera hösten, i härliga Jönköping med alla underbara människor jag lärt känna här. Att hösten bjuder på inspark gör ju inte saken värre!!

Love y'all!

VaNiLLa

Ka-boom

Idag har det inte hänt mycket. Till att börja med gick jag och lade mig klockan 4 imorse. Kom hem vid 3 men kunde inte sova så jag satte mig framför datorn. Lustigt nog var ingen inne på msn typ =p

Vaknade imorse klockan 12... Kändes sådär. Men det är ju som det är. Lite ångestfylld kände jag att jag behövde göra något som vägde upp det faktum att jag sovit bort halva dagen. Så jag städade lägenheten och diskade. Lagom tills jag var klar var det dags att bege sig till skolan för att ha möte med faddergruppen.

Efter det gick jag med Izabelle till stan innan vi skiljdes åt vid Åhlens. Jag gick och kika lite på stan, men bakfull och pank är inte ett recept på framgång så jag gick och handlade lite mat och åkte hem. Helt otroligt höll min iPod hela vägen hem, vilket jag tvivlade starkt på eftersom den var på rött redan när jag åkte hemifrån. Jag kanske inte ska ge upp hoppet på den riktigt än...

Väl hemma segade jag hårdare än vanligt (konstig mening, ja, men det var det jag gjorde). Blev sugen på att köra Uncharted eftersom jag såg trailern för Among thieves häromdan, så jag multitaskade och spelade det samtidigt som jag hade tre msn-konversationer.

Körde ungefär tre timmar, fast det kändes inte som så länge. Jag hann iaf konstatera att AI:n i spelet är skum och att jag suger på vattenskooter-sekvenserna. Och varför har man en grenade-launcher med unlimited ammo i vattenskooter-sekvenserna, men inte när man möter fiender på land och man skulle äga järnet med den? Madness!

Imorron är det revidering av uppsatsen som gäller. Jag spyr på den där jävla uppsatsen, vill bli av med den illa kvickt! När vi är klara med den måste vi göra något extraordinärt! Typ... fika!! (Internskämt ftw)

VaNiLLa

Dagen D har kommit och gått...

.. och jag överlevde! Trots att jag gick upp klockan 6 och hade seminarie i fem timmar, utan lunchrast!! Stark jobbat av en som nyss varit sjuk, tycker jag =) Seminariet gick bra iaf och nu är det inte mycket kvar av den här jävla uppsatsen. Good, good!

Och E3 pågår för fullt, och tyvärr är jag inte där i år heller =/ Men jag har följt det mesta på livestream. Missade iofs Nintendos konferens men såg både Microsofts (igår) och Sonys (idag).

Jag säger bara en sak: Project Natal!!!! Asså, seriöst om ni inte sett det, googla eller youtuba eller vad som helst. It blew my fucking mind! Inga ord kan göra det rättvisa, ni måste se med egna ögon.

Project Natal! Kom ihåg det, det kommer bli stort!

VaNiLLa

I love Panodil

Utan Panodil hade jag aldrig klarat av dagen. Opponeringen har skrivits klart och nu är det bara att förbereda sig mentalt inför morgondagens seminarium. Börjar bli liiiite nervös :/

Men om dryga 15 minuter börjar Microsofts konferens från E3, det borde få mig att glömma bort morgondagen tillfälligt =p

VaNiLLa

This world is spinning around me

Ingen större förändring. Jag mår inte sämre, men jag mår inte så himla mycket bättre heller. Huvudvärken har hållit i sig och jag tror att febern spökar lite också. Men det är inget att göra åt, opponering måste göras. Jag hoppas bara att jag mår något bättre imorron eftersom vi ska ha seminariet då...

Det återstår att se.

VaNiLLa

RSS 2.0