Homestretch

My feet hurt, I've got a headache, I'm tired as hell. But I'm happy!!

Så det jämnar väl ut sig, förhoppningsvis =) Idag är det Blue Moon Party som gäller nere på Vätterstranden. Hoppas på härligt väder för jag har ingen lust att återigen fly från strandeni panik när regnet faller ner. Imorron är det vattenfestival så då blir man väl kanske blöt iaf (ingen aning om vad det är faktiskt, men det blir säkert kul det med). Och sen på torsdag är det slutsittningen och efter det... ja, då är insparken slut. Både tråkigt men förjävla skönt också.

I'm getting too old for this shit! =p

VaNiLLa

Inspark!

Fullt upp med inspark men tyckte ändå att jag skulle lyckas klämma in ett litet inlägg.

Insparken är sjukt rolig men sjukt utmattande också. Har använt helgen till att vila upp mig lite och nu kör vi på med vecka två av insparken. Ska bli spännande att se om jag överlever =p

Och mitt i allt festande ska man hinna med skolan också. Än så länge har vi inte haft någon rolig föreläsning och jag tvivlar på att morgondagen bjuder på någon större överraskning, men jag ska försöka ha ett öppet sinne. Har ju bara ett år kvar nu.... helt sjukt!

VaNiLLa

Hard to see

Två veckor sen jag skrev sist. Då var min cykel paj. Nu är den hel igen... relativt =p

Snart börjar insparken och då lär det ju inte bli mycket bloggande om man säger så. Busy, busy! Det ska bli fett kul men jag känner mig inte alls så pass utvilad som jag skulle vilja. Och inte mycket vila kommer det bli heller! (och så sitter hon och bloggar halv två på natten!!!)

Jag kanske skulle gå och lägga mig då, så alla slipper lyssna på mitt tjat om att jag är trött hela tiden. Men nu vet ni att jag lever iaf ;p

Btw, jag har bestämt vad min nästa tatuering ska bli!! En hint, den finns i det här inlägget!!!

VaNiLLa

Not my day

Nån har pajat min cykel =(

Jag lämnade den vid skolan igår och tog bussen hem för jag orkade inte cykla. Vanligtvis låser jag bara låset som sitter vid bakhjulet men jag tänkte att eftersom den ska stå över natten kan jag ta det andra låset också, ett spirallås eller va fan det heter.

Imorse när jag kom till skolan gick jag och kollade till cykeln. Det första jag märkte var att någon flyttat på den, eller snarare dragit för det var märken på gruset. Lyckligtvis hade det andra låset förhindrat den/dem från att ta cykeln. Men de hade försökt. Låset var helt busted up och de hade nog fått upp det om de hållt på lite längre. I övrigt kunde jag dock inte se några skador på cykeln så jag lämnade den för tillfället.

När jag så skulle hem låste jag upp båda låsen och skulle backa bort cykeln ur stället. Och det tar tvärstopp! Cykeln rör sig typ inte ut fläcken. Jag kollar om nåt fastnat mellan ekrarna men icke. Och då tar jag mig en närmre titt på framhjulet. Det är helt åt helvete. Det är liksom skevt och ligger emot och skrapar. Jag tar i lite hårdare och cykeln ger med sig men det går jäääävligt trögt. Tänk dig att du drar cykeln framåt medan någon annan drar åt andra hållet. Ungefär så kändes det att dra cykeln fram. För att inte tala om hur den lät! Den gnisslade så in i helvete!

Så jag släpade (bokstavligt talat) hem cykeln. Och det tog lång tid kan jag lova. Självklart började det regna också. OCH jag trampade i tjära så nu är skorna alldeles klibbiga.

Som sagt, not my day...

VaNiLLa

Battle of the Songs

Jag upptäckte, när jag sorterade i min iPod, att många låtar har samma namn (vilket för övrigt gör det svårt att veta vilken låt som är vilken, men det var inte det jag ville säga). Så kom jag på den briljanta ideén (jag är så ödmjuk) att jämföra låtarna med samma namn och se vilken jag tycker är bäst. Varför? För att jag är uttråkad och inte har nåt bättre för mig.

Låt 1 - By the way
Hinder vs Theory of a Deadman

Hmm, det här är en svår en för jag gillar båda väldigt mycket. Hinders låt är dock trevlig att spela på gitarr så den får vinna.

Låt 2 - Far From Home
Hinder vs Five Finger Death Punch

Den här blir lätt eftersom jag är sååå inne i FFDP just nu. Klar vinnare. Awesome låt!

Låt 3 - Let it Die
Foo Fighters vs Ozzy Osbourne

Aaaand the winner is.... Ozzy!! Jag gillar beatet i låten =)

Låt 4 - The Game
Disturbed vs Trapt

Trapt är ett av mina favoritband MEN just den här låten är inte en av deras bästa. Därför går segern till Disturbed.

Låt 5 - The Story
30 seconds to mars vs Limp Bizkit

The Story är typ den enda låten med 30 seconds till mars som jag gillar. Och Limp Bizkit har jag diggat stenhårt i typ 10 år så det är inget svårt val. Limp Bizkit ftw!

Låt 6 - These Walls
Trapt vs Dream Theater

Som sagt, Trapt, I like you guys men segern måste nu ändå gå till DT. James LaBrie has the voice of an angel!!

Låt 7 - Wake Up
Rage Against the Machine vs LostProphets

Asså, Rage's låt börjar med värsta feta soundet, hur kan man inte gilla det? Sorry LostProphets, you didn't win this time ;)

Låt 8 - War(?)
System of a Down vs Sick Puppies

Okej, låtarna heter nästan likadant, bara att SOAD har ett frågetecken men de får va med iaf. I det här fallet vinner Sick Puppies. Deras låt är kick ass!! Plus att den var soundtrack till Street Fighter ;)

Låt 9 - Without you
Three Days Grace vs Hinder

Båda är lite smöriga ballader om förlorad kärlek (big surprise) men jag måste säga att Three Days Grace tar hem priset den här gången.


Det hade varit sjukt nice om jag haft 10 låtar men jag hittade inga fler "dubbletter". Well, that's it! Om du inte gillade det, sucks for you. Jag fick iaf lite tid att gå så jag är nöjd =)

VaNiLLa

Unexpected Love

Five Finger Death Punch. Det kan vara typ det coolaste bandnamnet EVER!

De stod listade som "artister du kanske gillar". Jag laddade ner deras första (och då enda) album The Way of the Fist enbart pga deras kick-ass namn! Musiken i sig är egentligen inte det jag i huvudsak lyssnar på. Lite för mycket skrik och "fuck you fucking motherfucker"-lyrics. Men det är ändå nåt som faller mig i smaken. Jag kan inte sätta fingret på vad det är. Kanske är det det faktum att man faktiskt kan urskilja en melodi, mitt bland all högljuddhet. Det kan vara de feta gitarriffen. Jag vet inte som sagt, men jag gillar det.

Nu har jag laddat ner senaste albumet också, War is the Answer. Och jag kan inte annat än att älska det! Det är en härlig blanding av riktigt feta låtar men också lite mer ballad-aktiga (kan inte ritkigt klassas som ballader, men whatever).

Jag borde inte gilla Five Finger Death Punch. Men det gör jag!

VaNiLLa

RSS 2.0