Reboot

Hmmm...

Jag fick en idé häromdan. Jag tänkte lite såhär; vad gör man om t.ex. en tv-serie inte får så bra tittarsiffror för att den helt enkelt inte är intressant längre? Jo, man lägger ner den.

ELLER!

Så startar man en helt ny serie som är typ samma sak fast i ny förpackning. Nya karaktärer, nya miljöer men ändå i stort sett samma innehåll, iaf de bra delarna.

Så vad vill jag säga med det här? Någon som fattat kopplingen än?

Den är bloggen är som en tv-serie som ingen längre tittar på. Den är inte lika intressant som den en gång var. Jag minns en tid när jag tyckte om (och ibland längtade efter) att blogga. Då var det oftast intressanta inlägg som det låg lite tanke bakom. Sen blev det mer och mer en ren dagbok av typen: "det här har jag gjort idag/ska göra imorron" blandat med gnälliga inlägg om hur jobbig en uppkommande tenta var.

Men nu är det alltså slut med det. Jag gör en reboot helt enkelt. Jag tänkte helt enkelt; jag skapar en ny blogg!! =D Där jag INTE kommer skriva om min dag utan mer finurliga, intressanta och läsvärda inlägg. Sånt som jag tycker är roligt med andra ord.

Jag vet inte när den kommer eller var den kommer hamna (har fått tips om både tumblr och wordpress) men håll ut, ni få läsare som mot förmodan fortfarande läser. A new era is about to begin! Go go, reboot!!

VaNiLLa

RSS 2.0