In Memoriam

Don't turn away
I pray you've heard
The words I've spoken
Dare to believe
Over one last time
Then I'll let the

Darkness cover me
Deny everything
Slowly walk away
To breathe again
On my own

Carry me away
I need your strength
To get me through this
Dare to believe
Over one last time
Then I'll let the

Darkness cover me
Deny everything
Slowly walk away
To breathe again
On my own

VaNiLLa

Oldies!

Satt och lyssnade igenom mitt iTunes-bibliotek för att hitta passande musik till min enminutsfilm. Hittade massor av skivor som jag halvt glömt att jag hade som jag inte hört på evigheter! Så nu sitter jag och lyssnar på gamla goda låtar som påminner mig om mina tidiga tonår. Nostalgi!

VaNiLLa

IHH = Water Prison 0__o

Silent hill-nörden är i farten igen!! Igår när vi stod på IHH och skulle filma så upptäckte jag att utsidan av byggnaden är väldigt lik utsidan av Prison World från Silent Hill 4. Här är mina bevis:

Det här är IHH-byggnaden. Noterna det vita som sticker ut ovanför fönstrena.

 

Och kolla sedan på det här klippet (spola fram till 8.13) och jämför.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nkjXN8B6PIY&hl=sv_SE&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nkjXN8B6PIY&hl=sv_SE&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Am I right, or what!?

VaNiLLa


幸福な

Jag är glad! Jag har fått praktikplats!! På HLK!!! Som jag var på intervju hos för länge sen men inte fick. Det visade sig att en av dem som fått platser tackat nej och jag stod näst på tur =) Så nu behöver jag inte oroa mig över det längre, SÅ SKÖNT! Har i stort sett skrivit klart analysen till på fredag också, ännu mer nice! PLUS att jag och Sumana bokat biljetter hem så vi åker på fredag. Riktigt, riktigt skönt!

Nu blire sova för jag ska upp tidigt =p

Btw, överskriften betyder glad =D

VaNiLLa

Go away fever!

Jag känner mig febrig igen. No likey! Hoppas det går över snart.

Filmandet igår gick bra, hoppas bara det ser bra ut när det kommer in i redigeringen också =p Idag ska vi filma ännu mer, till vårt reportage. Sen är det redaktionsmöte också, fast det är inte förrän halv fyra, så man kommer nog hem rätt sent idag...

Haha, jag gjorde en rätt klantig grej igår. Jag har ett sånt där kalenderljus eller vad det heter, där det står alla nummer mellan 1 och 24 och så ska man bränna ett nummer varje dag. Iaf så tände jag det och sen glömde jag totalt bort det i typ nån timme innan jag upptäckte att "Oj, den har brunnit liiiiite för mycket". Så enligt mitt ljus är det den 18e december =p

VaNiLLa

Always look on the bright side of life

Har inte skrivit på ett tag, men det har funnits anledningar till det. jag har spenderat veckan hemma i Norrköping och legat sjuk. Och som om inte det räckte så gick min morfar bort i måndags. Inte den bästa veckan med andra ord. Även om jag inte på långa vägar har kommit över det så försöker jag blicka framåt. Har fortfarande inte lyckats få tag i någon praktikplats men annars går det ganska bra med tanke på hur miserabel jag kände mig igår. Ska över till Sumana nu och spela in minutfilmen (som egentligen skulle varit klar idag). Imorron blir det också att filma och lite redigering + redaktionsmöte. Sen är det inte långt kvar till jag får åka hem (igen) över jul. Längtar!

VaNiLLa

Learn to swim or you will drown

Jag är trött! Vilket är konstigt eftersom jag sov typ halva dagen igår och gick och lade mig tidigt också. Jag borde ha värsta energin men nej... Jag misstänker att jag kanske börjar bli lite sjuk. Var ju lite snorig redan i onsdags innan Dammiddagen och det blev nog inte bättre att springa runt i minusgrader i strumpbyxor och klänning.

Lyckligtvis går jag bara en timme i skolan idag så jag kan åka hem och kurera mig. Blir nog ingen utgång för mig idag. Inte som det ser ut nu iaf. Även om det inte var för att jag kände mig sjuk så har jag typ inte råd ändå, inte om jag ska köpa julklappar och grejer. Är ju bara två veckor kvar tills jag åker hem över jul, yey!!

Nu ska jag göra mig iordning för skolan, later!

VaNiLLa

Hey ladies!!

Oj, har inte skrivit på ett tag. Vad har hänt?

Jag har tatuerat mig, i måndags. Det gjorde ondare än vad jag mindes =p Men inget jag inte klarade av. Jag gillar min nya tatuering jättemycket! Bild kommer snart ;)

Har börjat ny kurs, även om jag bara varit med en dag än så länge =p Det blir nog kul.

MEN! Igår var ju lätt roligaste kvällen på länge! Det var ju Dammiddagen! Så grymt kul alltså. Bästa sittningen på länge. Sumana och jag vann pris också! Årets Piff och Puff! Cute!

Kom hem ungefär halv tre inatt och somnade inte förrän en timme senare. Kollade lite på TV och så först. Fast jag minns inte vad... =p Skippade skolan idag med. Vaknade runt 12, låg och segade ett tag innan gick bort till affären och köpte tjockis-mat till kissen och jäst. Gjorde nämligen pizza till middag idag. Löövely kan jag säga. Många matlådor blev det också, något jag gillar eftersom jag på nåt sätt typ är pank igen (trots att vi nyss fick pengar).

Så imorron är det skola sen är det helg igen. Fast hela veckan har känts som helg så det kommer inte bli nån större skillnad, haha.

Later!

VaNiLLa

RSS 2.0