Let's go, the only way we know!

Nu är det igång!!! Imorron kommer nollorna och vi ska göra det till deras bästa vecka (plus ett par dagar) EVER!!

Idag har vi bakat brownies, skrivit vår reggae-sång och klippt tyg. Det här kommer bli AWESOME!!

Fortsättning följer...

VaNiLLa

Need for speed

Jag MÅSTE skaffa snabbare uppkoppling, det här är ju löjligt! Måste ha blivit bortskämd när jag var hemma för förut tyckte jag det funka bra med det mobila. Men nu, nej, det går bara inte. Youtubevideor tar evigehter att ladda, spotify hackar, för att inte tala om hur lång tid det tar för Xboxet att ladda ner en demo. Typ 1% på två minuter! Allting tar fööör lång tid och jag har absolut inte tålamod för det.

Something has to be done!!

VaNiLLa

Kvällens föreställning presenteras av...

Jag har alltid så skumma drömmar nu för tiden. Jätteofta är de upplagda som en film. Först kommer liksom presentationen, följt av fördjupningen och upptrappning osv. Tyvärr är ingen tillräckligt bra för vita duken =p

Som i natt t.ex. drömde jag att jag råkade bli inlåst i skolan (som egentligen var mitt hyreshus visade det sig senare). Samma kväll som jag råkade bli inlåst så hade några ungar som gick på skolan bestämt sig för att bränna ner den. En sak ledde till en annan och hur som helst så kom iaf militären dit (inte brandkåren som hade varit mer logiskt). De tyckte att det var bäst att spränga skolan för att ingen annan byggnad skulle komma till skada, det är ju ingen därinne ändå, right? Men sen tog de sitt förnuft till fånga (typ) och bestämde sig att först kolla med kikare och se om de såg någon i något fönster.

På fjärde våningen såg de en gestalt i fönstret, men jag var då för närvarande på andra våningen, vilket förstås innebar att det fanns någon annan i skolan förutom jag. Då tänkte jag lättat, så bra, då spränger de ju inte skolan. Haha! Trodde jag! Det visade sig att figuren de sett i fönstret typ var "the most wanted criminal ever" och alla ville se henne död (japp, det var en tjej).

Så nu hade jag både en ankommande missil OCH en mördare att oroa mig över. Men lyckligtvis var jag så snabbtänkt att jag hoppade ut genom fönstret, helt enkelt (att jag inte tänkt på det tidigare). Och självklart precis när jag tagit mig tillräckligt långt bort från huset sprängdes det av militären.

Sen gick det två veckor (som någon snällt informerade mig om i form av en text i nedre vänstra hörnet) och nyheterna skulle rapportera om händelsen (fan, va sega de var, två veckor efter händelsen liksom). Konstigt nog rök det fortfarande om skolan och det såg ut som den nyligen blivit sprängd. Hur som helst sa reportern att explosionen hade orsakats av något i labbsalen som hade påverkats av den outhärdliga hettan. Hon sa också att brandkåren hade varit först på plats (!) och släckt elden innan den hann sprida sig. Slutligen tillade hon att ingen hade dött eller skadats i branden.

Jag flög upp ur sjukhussängen, som jag av någon okänd anledning låg i och skrek: Mörkläggning!! Sen var jag helt plötsligt på lokala tidningsredaktionen och försökte förklara för en reporter att jag hade varit med vi "olyckan" och att en annan person förmodligen hade dött i skolan. Självklart trodde de inte på mig utan sa bara: Nej, det var ingen i byggnaden, det VET vi.

Så jag gick därifrån, lite modfälld men inte besegrad. Olyckligtvis så körde en omärkt van upp bredvid mig på gatan och någon drog upp dörren och släpade in mig (klassisk filmscen liksom). Sen blev allt svart ett tag och när jag sedan vaknade satt jag i ett typiskt sterilt förhörsrum. Bara en enda stol, den jag satt på och en stor spegel längs ena väggen som jag gissade var ett fönster från andra sidan. En rolig sak jag märkte var att det inte fanns någon dörr =p Hur som helst stod en "agent" med mörka glasögon och liknade faktiskt Robert Patrick (han som är terminatorn i T2) av någon anledning. Hur som helst tog han upp en såndär minnespryl som de har i Men in Black.  Sen kan ni ju gissa resten, han flasha bort mitt minne och jag levde i lycklig ovisshet om mörkläggningen.

Men den sista delen av fimen, avtoningen, hade ju inte kommit än. Det slutade med att jag gick längs någon gata och visslade på någon liten melodi och råkade stöta emot någon som gick åt motsatt håll. Jag tittade upp och såg att det var "the most wanted criminal ever" men det visste ju inte jag längre. Så jag sa bara förlåt och fortsatte gå. Mördaren sa inget utan bara följde mig med blicken tills jag rundat hörnet. Sen vände hon och följde efter mig med ett ehh... "målmedvetet" ansiktsuttryck. Samtidigt spelades en passande hårdrockslåt.

Sen vaknade jag. Det är ganska intressant att jag faktiskt minns så många detaljer, men det sägs ju att man gör det om man skriver ner det med en gång medan det fortfarande är färskt i minne liksom. Undrar om det blir en ny "film" i natt också... Får poppa popcorn och ställa bredvid sängen =p

VaNiLLa

The time has come yet again

Efter ett lååångt uppehåll nu över sommaren är det nog dags att börja med bloggandet igen. Jag måste få ur mig mina tankar känner jag. Plus att jag känner någon slags tillfredställelse när jag sitter och skriver mening efter mening. Det är väl bara sån jag är.

Så, snart är det dags för den grymt efterlängtade insparken. Kick-offen är på lördag med lite möten och sånt praktiskt, sen blir det kåren!! Det var grymt länge sen nu, man saknar ju stället. Sen i veckan som följer är det ju bara en kul aktivitet efter en annan. Ska bli grymt kul med SWE också eftersom jag inte var med på det förra året.

Lite längre fram blir det konsert!! 25 september blir det Dream Theater på Hovet i Stockholm. Tidig födelsedagspresent =) Jajamän, om bara drygt 1 månad kommer jag lämna livet som tonåring. Helt friggin' sjukt är vad det är. 20 år, liksom. Det trodde man inte. Eller ja, det är klart jag trodde, haha, men inte att det skulle gå så fort. Känns ju som om att jag var 15 nyss. Om 10 år är jag 30....

OH MY GOD!!

VaNiLLa

RSS 2.0