Sthlm. Igen!

Ja, så var vi i Stockholm. Igen. Eller, Täby rättare sagt. Bor på ett Scandic Hotell. Vi fick ingen choklad på kudden... Och det finns bara två eluttag. Hur tänker de då?

Men annars har dagen varit rätt soft. Åkte runt halv ett och hade ingen brådska. Stannade ett par gånger på vägen. Sen träffade vi Hiba på stan och käkade middag på Café String. Riktigt gott! Vi satt nog där i två och en halvtimme tror jag. Väldigt mysigt café.

På vägen till hotellet började GPS:en krångla, som vanligt och vi fick gå på lokalsinne. Ni kan ju bara gissa hur det gick =p Sen fick vi vittna en trafikfara/idiot på vägen. Bilen framför oss bytte plötsligt fil, över en snövall!!! Den typ studsade ner på andra sidan. Men det dumma var att han körde i samma fil som oss sen iaf! Så hela manövern var ju bara dum!!

Trots GPS:en kom vi iaf fram så småningom och nu sitter vi här =) Imorron är det en kort dag, ska till Sollentuna mellan 11 och 13. Resten av tiden är fri. Får se vad vi hittar på. Det ryktas om AW med MKV:are ;)

VaNiLLa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0