Synonym-dikter

En synonym-dikt är en vanlig dikt men när man är klar med den byter man ut alla ord mot synonymer i exempelvis Word. Syrran och mitt påhitt. Hittade några gamla som vi gjort. Fast dikter är det väl kanske inte, mer små berättelser.

Missen läppjade hyggligt i sig av den knubbiga modersmjölken och placerade sig framdeles i riktning neråt i flätverket för en välförtjänt siesta.

 

Dvärglika Greta kvarstannade bakom en proppmätt kylanläggning för hushållsbruk av urtyp bjässe, således hade förmåga att vidarebefordra till att det i pressorganet nästa dag stod att förstå text om en ryslig klämolycka.

 

Jakob bjöd till en god stund att få fyrbåk på den inte lilla stockbrasan som han konstruerat av på inga villkor stoppade i brevlådan kärleksbrev i riktning mot en egendomlig böna. Tjacket som fått hans frostiga blodpump att förmultna av böjelse och gunst.

 

Den sumpiga trasan befann sig i horisontalläge isolerad kvar i slasktratten. De känslolösa inte fuktiga trasorna gnäggade rekommenderat åt den sura jäveln. Det vädrade ruttet och gamla stjärthalvor och odören sprättade sig mot ett högre läge i de nordligaste distrikten.

 

Bibbi och Bobo var placerade i ett lövträd och intog föda i form av jordgubbar av prydligaste kaliber. Då erhöll Bibbi en hastig svängning av epidemisk febersjukdom och vomerade ner Bobo. Då gästade ordningsmakten och interpellerade om de skådat tre späda kineser i samverkan med en klarinett.

VaNiLLa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0