Fuck! Fuck! Fuck!

Det är inte sant!!! Jag gjorde det IGEN!! Jag hatar min jävla mobil, den ringer ju fan inte! Vaknade 9.37 med telefonen bredvid mig, larmet var fortfarande på (så jag hade inte stängt av det). Jag skulle träffa Hanna 10. PANIK! Jag slängde iväg ett sms att jag skulle bli sen och hann äta frukost hemma för en gång skull och sen fort iväg till bussen.

Det hjälpte ju inte precis att iPoden spelade Dream Theater med texten:
Lazy enough to sleep all day
And let my life just waste away
Selfish enough to make you wait for me


Jag lovar Hanna, det var inte lathet. Det var mobiljävelns fel. Och det var inte för att jag var självisk som jag lät dig vänta.

Annars har vi jobbat på rätt bra, trots att vi kom igång senare än räknat. Vi har för närvarande 17 sidor (wohoo) och mer kommer det bli =)

När vi var i bibban och hämtade ut reserverade böcker (och letade efter andra böcker) upptäckte vi att en var REF så vi fick sitta i bibban och kolla i den. Vi satt i några fotöljer högst upp, precis där det finns glastak. Helt plötsligt bara mullrar det till och böjar spöregna. Det var helt galet, värsta ovädret! Till och med lamporna blinka till vid flera tillfällen.

Imorron verkar det som att skolan är stängd. Orkar inte åka in till stan bara för att kolla om det verkligen är öppet, så vi jobbar hemifrån imorron. Skulle vara så surt om man åkte in och så är det stängt. Jag läste på hemsidan men jag fatta inte riktigt om de menade att det var stängt eller att det inte skulle vara personal. Aja, skönt att stanna hemma ändå.

VaNiLLa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0