OMG! Tre timmar NÖRDfilm

Ja, tre långa timmar har idag gått till att se filmen (eller dokumentären) Triumph of the Nerds. Till en början var den som vilken dokumentär som helst men ju längre den fortsatte blev det mer och mer... ja, tråkigt, helt enkelt. Jag tror helt ärligt det hade räckt om vi sett första delen för den var (enligt mig) mest informativ. Det andra var bara hur bra respektive dåligt det gått för de olika företagen och vad de gjorde för att förbättra det. Man hade nog kunnat göra ett sammandrag, som Sumana sa.

Och som om det inte var nog med det gick skärmsläckaren igång var 10:e minut eller så och när skärmsläckaren går igång låses datorn och man måste skriva in lösenord och allt. Problemet var att ingen av oss hade loggat in så ingen visste lösenordet! Men Hiba sprang iväg och skaffade fram det =) Inte förrän efter en bit in i andra delen kom läraren in och fixade problemet. Tydligen kan inte studenter ta bort skärmsläckaren för vi har inte den behörigheten, men han logga in på sitt konto och då funkade det.

Problemet då var att när han loggat in på sitt konto så funkade helt plötsligt inte Windows Media Player. Men som tur var fanns det ett annat program man kunde spela upp i sig så allt löste sig.

När vi skulle cykla hem var det fruktansvärt kallt och det regna också. Då vill man bara sitta inne med en kopp varm choklad. Åh, jag har ju för fan choklad hemma. *springer genast iväg och hämtar*

VaNiLLa

Kommentarer
Postat av: Sumana

Problemet då var att när han loggat in på sitt konto så funkade helt plötsligt(du glömde INTE) Windows Media Player.

2008-10-31 @ 18:57:25
URL: http://sumana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0