Lucia Movie Night

Nyss hemkommen från kvällen/nattens aktivitet, nämligen Lucia Movie Night. För er som är oinformerade kan jag säga att det är något som anordnas årligen av SF. Natten till lucia visas tre filmer i rad och man får även popcorn, dricka och macka bl.a.

Så kvällen började med att jag tog min mjölpåse och gick till Sumana. Vi skulle göra pizza och tänkte att 3, 5 timme borde räcka. Pizzan blev god, såg ut som ett dasslock =)

23.30, nästan precis på pricken, var vi nere vid SF, och jävlar vad folk det var. Eller vänta, sa jag folk? Jag menar fjortisar. Det krylla av dem, överallt! Hur som helst så hämta vi ut våra popcorn och dricka och letade oss sedan fram genom folkmyllret till salong nr 1. Våra platser var näst högst upp på högra sidan. Det var bra platser för man behövde inte klämma sig fram och tillbaka varje gång man skulle ut från salongen.

Första filmen hette Eden Lake. Det var en rysare/thriller som var ganska hemsk. Den handlade om ett par som åker på semester till en liten sjö, Eden Lake. När de ligger på stranden kommer ett ungdomsgäng och är allmänt störiga. De har en hund som är ganska jobbig och mannen ber ägaren att hålla koll på sin hund. Hur som helst så går ungdomsgänget efter ett tag men det är inte det sista de sett av dem. Sen spårar filmen ur totalt och semestern blir en mardröm. Jag tror alla i salongen hatade ungarna. Den var inte superbra men den var väl okej. Inget jag skulle sett på bio annars.

Efter första filmen var det dags för en andra utfodring. Vi fick en energidryck, Burn, och snacks. De hade även en utlottning av rosa pulkor, fotbollar och nåt mer (såg inte riktigt vad). Vi vann dock inget =(

Film nummer två var lite mer lättsam. Den hette Zack and Miri makes a porno. Den handlade om vad man kan tro att den handlar om. Zack och Miri är två barndomsvänner, bor tillsammans och har taskig ekonomi. För att kunna betala räkningarna bestämmer de sig för att göra porrfilm med en del andra, konstiga, personer. Det var American Pie-humor, och alla fjortisar tyckte självklart den var skitkul. Återigen kanske inget jag skulle se på bio i vanliga fall.

Sen fick vi varsin macka, världens äckligaste smoothie och en påse Zoo. Mackan kom tydligen från McDonalds, så det var ju nåt nytt.

Tredje och sista filmen var också den bästa enligt mig. Det var faktiskt en som jag ville se, nämligen Yes Man med Jim Carrey. Filmen handlar om Carl som ständigt säger nej till allt och lever ett rutinmässigt och ensamt liv. Men efter en väns ingripande går han på en föreläsning där han uppmanas att säga jag till livet. Han tar det bokstavligt och säger jag till allt vilket leder till en hel del knasiga situationer. Den var bra, jag har ju alltid gillat Jim Carrey så det var ju bara ett plus.

När klockan kvart över sex tändes ljusen i salongen och dags att gå hem. Nu sitter jag här, drygt en timme senare, och är inte så värst trött. På TV finns inget att se (föga förvånande). Antingen TV-shop eller Teletubbies. Vet inte vad som är värst =/ Om jag är vaken två timmar till har jag varit uppe i 24 timmar!! Jag kommer nog sova större delen av lucia.

VaNiLLa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0